Raheem Sterling

 ADRIAN DENNIS Afp
PREMIERSHIP

Man City do 20. pobjede i 60. gola, velika večer Raheema Sterlinga, još jedan kiks Ronalda i društva

Manchester City sada ima čak 12 bodove ‘fore‘ u odnosu na prvog praitelja, Kloppov Liverpool
Piše: HINAObjavljeno: 12. veljača 2022. 20:37

Nogometaši Manchester Uniteda ostvarili su još jedan razočaravajući nastup u borbi za plasman u Ligu prvaka odigravši u susretu 25. kola Premiershipa tek 1-1 protiv Southamptona na Old Traffordu. Drugi je to remi za United u nizu nakon 1-1 protiv Burnleyja, a u zadnjih šest kola "Crveni vragovi" su upisali samo dvije pobjede.

Domaćin je dominirao, stvorio je daleko više prilka, ali nije uspio slomiti "Saintse". Nisu imali sreće niti s VAR-om jer su im dva gola poništena nakon video pregleda. United je poveo u 21. minuti golom Jadona Sancha, a izjednačio je Che Adams u 48. minuti. Možda i najbolju priliku za pobjedu ManU je imao u sudačkoj nadoknadi kada je glavom pucao Harry Maguire, a Fraser Forster fantastično obranio.

image

Cristiano Ronaldo

OLI SCARFF Afp

Nogometaši Manchester Cityja ostvarili su novu laganu i uvjerljivu pobjedu. U gostima su pobijedili Norwich 4-0. Upisao je time Manchester City jubilarnu 20. ligašku pobjedu u sezoni. Probio je granicu od 60 pogodaka u Premier ligi (61) te se vratio na plus od 12 bodova u odnosu na drugoplasirani Liverpool.

City je potpuno dominirao protiv Norwicha, a posebno se ovom prilikom istaknuo Raheem Sterling koji je postigao tri od četiri pogotka. Još je jedan dodao Phil Foden. Norwich je ostao u opasnoj zoni ispadanja.

Nogometaši Evertona su ostvarili, pak, prvu prvenstvenu pobjedu otkako ih je preuzeo novi trener Frank Lampard. U domaćem ogledu Everton je s 3-0 svladao Leeds golovima Colemana, Keanea i Richarlisona. Tri boda u ovom kolu je ugrabio i Brighton. U gostima je pobijedio Watford 2-0 (Maupay i Webster) čime je potvrdio vrlo dobru gostujuću statistiku ove sezone. Brighton u gostima ima četiri pobjede, sedam remija i samo jedan poraz.

Linker
17. svibanj 2024 07:55