OLI SCARFF Afp
TO NE PAMTI 13 GODINA

‘Manchester United ima problem s Cristianom Ronaldom: Golovi su presušili i njegove moći očito blijede...‘

Cristiano Ronaldo trebao je biti veliko pojačanje koje će voditi Manchester United do trofeja...
Piše: SNObjavljeno: 14. veljača 2022. 06:46

Trebao je. Ali se s vremenom pretvorio u problem. Najbolji strijelac Manchester Uniteda ove je sezone zabio 14 golova, dvostrukog više od prvog sljedećeg klupskog suigrača Brune Fernandesa, ali nije već zabio u šest posljednjih utakmica, što mu je najdulji golgeterski post od sezone 2008/09.

Engleski mediji tako sve češće navode kako je Ronaldo počeo osjećati svoje pozne igračke godine (37) na leđima i kako bi lako na kraju sezone mogao napustiti Old Trafford.

Posljednju blijedu izvedbu pružio je u subotnjem 1:1 remiju protiv Southamptona nakon kojeg je Daily Mail napisao: 'Manchester United ima problem s Cristianom Ronaldom: Golovi su presušili i njegove moći očito blijede sa 37 godina'.

image
OLI SCARFF Afp

"Postoje nagađanja da će Ronaldo zatražiti da napusti United ako ne završe među prva četiri kluba. Ali koliko će ga drugih klubova koji igraju Ligu prvaka željeti u njegovoj dobi, a koji su ga spremni platiti 500.000 funti tjedno? Žele li uopće u Manchester Unitedu zadržati Ronalda?', pita se Chris Weeler, novinar Daily Maila.

Ostaje za vidjeti kako će se situacija rasplesti, ali skupocjeni Ronaldo je za United postao veliki teret, a suočen je s krizom kakvu ne pamti 13 godina...

Linker
19. travanj 2024 10:41