PAUL ELLIS Afp
GIGANT NA DNU

Manchester United na koljenima, legenda bijesna nakon potopa: ‘Ovo je sramotno, oni su razbijena vojska‘

‘Ten Hag nije mogao vjerovati što gleda. Bilo je užasno, stvarno loše...‘
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 30. rujan 2024. 19:28

Stradavanje Manchester Uniteda nasred Old Trafforda u prvenstvenom ogledu s Tottenhamom (0:3) teško je palo klupskoj legendi Garyju Nevilleu.

- Igra u prvom poluvremenu je bila apsolutna sramota. Vjerojatno jedno od najgorih poluvremena koje sam vidio pod Ten Hagom i to nešto govori. Ten Hag nije mogao vjerovati što gleda. Bilo je užasno, stvarno loše... Ne govorim čak ni o zabijanju golova, govorim o osnovama. Izgledali su razbijeno - kazao je Neville dodajući da bi i amaterske momčadi bolje igrale.

- Pretpostavljam da su bolje igrali momčadi u nedjeljnoj ligi od onoga što smo vidjeli od Uniteda u prvom poluvremenu. Nogomet iz puba.

Neville je dodao kako bi utakmica mogla presuditi Ten Hagovoj vladavini na Old Traffordu.

- Tottenham je bio briljantan. Bili su izvanredni, igrali su jako dobar nogomet od prve minute. United je pokazao apsolutno odvratnu predstavu u prvom poluvremenu bez napora, kvalitete, svega što biste željeli od nogometne momčadi. Postavljat će se pitanja menadžeru i igračima. Ten Hag je bio pod velikim pritiskom na kraju prošle sezone. Podržali su ga značajnim ulaganjem - kazao je.

image
PAUL ELLIS Afp

Dotakao se i komentara Christiana Eriksena nakon remija protiv Twentea koji je kazao kako je nizozemska momčad pokazala veću želju.

- Imali su katastrofalan stav. Najviše me brinu Eriksenovi komentari kako je Twente želio više. On je iskusan igrač i dovodi u pitanje motivaciju svojih suigrača... Igrači izgledaju kao da igraju pod pritiskom, iscrpljeno i bez vjere. Mislim da je danas bio važan trenutak u sezoni za United. Bili su najgori koliko mogu biti - zaključio je.

Nakon šest odigranih kola United je bliže dnu nego vrhu ljestvice, zaostatak za liderom Liverpoolom je osam, a prednost pred posljednjeplasiranim Wolverhamptonom šest bodova.

Linker
02. listopad 2024 13:14