Antony i Cristiano Ronaldo

 PAUL CURRIE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
NOVI LJUBIMAC NAVIJAČA

‘Manchester United sad ima ono što mu je nedostajalo, a u Premier ligu stigla je ozbiljna prijetnja!‘

Ten Hag i ostali su uvjereni - veliko pojačanje Crvenih vragova bit će sve bolje i bolje!
Piše: SNObjavljeno: 04. rujan 2022. 21:25

Nakon dva poraza na startu nove premierligaške sezone mnogi su otpisali Manchester United, ali je nakon toga Ten Hagova momčad proigrala i upisala četiri uzastopne pobjede, a taj niz je, barem zasad, zaključen nedjeljnim rušenjem dosad stopostotnog Arsenala na Old Traffordu (3:1). Mnogi su ustvrdili da je United preplatio Brazilca Antonyja, za kojeg je Ajax dobio oko 95 milijuna eura, ali on je odmah u debiju za Crvene vragove zabio za vodstvo protiv Topnika. Topnici su u 60. minuti izjednačili preko Sake, ali je onda na scenu stupio Rashford, koji je s dva gola izazvao slavlje na Old Traffordu.

POGODAK ANTONYJA POGLEDAJTE OVDJE

image

Antony

OLI SCARFF Afp

"Svi smo vidjeli kakvu opasnost predstavlja Antony. Ta njegova brzina i kreativnost... Mislim da može biti ozbiljna prijetnja u Premier ligi. Nedostajao nam je igrač na desnom krilu jer svi koji mogu igrati na toj poziciji, poput Sancha i Rashforda, preferiraju više sredinu ili lijevu stranu. No, sada imamo tog jednog koji može igrati sjajno na desnom krilu. To je dio koji nam je nedostajao. Njegova današnja izvedba? Bio je dobar, ali može biti i bolji. Znam ga iz Amsterdama i svjestan sam da je ovo drugačija liga, ali potencijal je tu i on će biti još veća prijetnja našim suparnicima", rekao je nakon susreta trener Crvenih vragova Erik ten Hag.

Zanimljiv je komentar na novog suigrača dao i Bruno Fernandes:

"On je sjajan! Sigurno je to za njega bio fantastičan osjećaj. Sretan sam zbog nejga. Očito je da s nama još nije odradio velik broj treninga, ali bio je stvarno dobar. No, očekujemo puno više od njega i on je toga svjestan. Pod velikim je pritiskom, a mi ćemo na njega staviti još dodatnog pritiska jer znamo kakve su njegove mogućnosti. Prilagodit će se na Premier ligu i biti još bolji", komentirao je Fernandes.

Linker
23. travanj 2024 12:38