HOLLANDSE HOOGTE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Hollandse Hoogte/Shutterstock Editorial/Profimedia
PANIČNA KUPNJA

Manchester United u velikoj ofenzivi, za ofenzivca Ajaxa nude nevjerojatnih 100 milijuna eura!

Manchester United je velikoj ofenzivi i nema namjeru stati s pojačanjima na Casemiru
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 19. kolovoz 2022. 19:54

Ponovno je United u Amsterdamu, s novom ponudom, ovaj put od 100 milijuna eura za Antonyja, brazilsku zvijezdu Ajaxa. Nizozemski div je još prije mjesec dana odbio početnu ponudu od 70 milijuna eura.

To tvrdi Foot Mercato. Također u tekstu stoji da bi ovu novu ofenzivu Ajax ‘mogao prihvatiti‘, te da već traži zamjene za Brazilca. Danas je već u eter otišla vijest da je da je Antony preskočio Ajaxov trening, a neki su njegovu odsutnost doživjeli kao nagovještaj skorog transfera.

FM navodi da su u Unitedu ‘aktivirali opciju panične kupnje‘ te da žele i Antonyja nakon što su završili prelazak za Casemira iz Real Madrida. Antony je sada postavljen kao ‘glavni prioritet‘ u novoj misiji Uniteda, a igrača želi Erik ten Hag, koji ga dobro poznaje jer ga je do nedavno trenirao.

Nizozemska strana navodno već traži zamjene kao što su Hakim Ziyech i Justin Kluivert, dodatno nagovještavajući da su otvoreni za prihvaćanje nove ponude Uniteda. Inače, Chelseajev napadač Hakim Ziyech već je navodno rekao da bi se rado vratio u Amsterdam.

Antony igra na poziciji desnog krila, a prošle je sezone u 33 utakmice za Ajax zabio 12 golova uz 10 asistencija. Vrijedi li to 100 milijuna? Realno ne, ali United se zahuktao pa je sve moguće...

Linker
19. travanj 2024 16:19