JASON CAIRNDUFF/AFP
Udarac za menadžera

‘Mikel Arteta laže! Arsenalovi navijači zaslužuju pravo objašnjenje, a ne njegovo...‘

‘Svi kažu da Mesut dobro trenira, a Per Mertesacker to je rekao javno‘, kaže Özilov menadžer
Piše: SNObjavljeno: 23. listopad 2020. 13:58

Novo poglavlje u 'slučaju Özil'.

Nakog što je Arsenalov menadžer Mikel Arteta izostavio Mesuta Özila s popisa igrača koji konkuriraju za nastupe kako u Premiershipu, tako i Europskoj ligi, traju rasprave o tom potezu.

Oglasio se sam igrač, uputio srcedrapajuću poruku navijačima, a u medijima i po društvenim mrežama vode se rasprave.

Dok Arteta tvrdi da je Özil izostavljen isključivo iz nogometnih razloga, iako je najskuplji igrač momčadi, on sam tvrdi da su se prema njemu ponijeli nepravedno, ali da usprkos svemu ostaje navijač kluba kojeg nosi u srcu.

image
ADRIAN DENNIS/AFP

Sada se u cijeloj priči oglasio Özilov agent Erkut Sogut.

"Arsenalovi navijači zaslužuju iskreno objašnjenje, a ne Artetine laži. Arteta kaže da je on kriv za Özilov neuspjeh. Ali moraš biti pošten, transperantan i tretirati ga s poštovanjem posebice jer je bio odan klubu cijelo vrijeme. Svi znaju da prema njemu nije bio pošten i da mu nije dao priliku ove sezone. Aako je igrač pod ugovorom trebao bi dobiti priliku boriti se za svoje mjesto. Mesut takvu priliku nije imao", rekao je Sogut za ESPN.

"Svi kažu da Mesut dobro trenira, a Per Mertesacker to je rekao javno. Razgovarao sam s najmanje pet njegovih suigrača koji kažu to isto. Kažu da je Mesut jedan od najboljih igrača i ne razumiju zašto je izostavljen", dodao je Özilov menadžer.

Daily Mail ranije je pisao kako Özil takav tretman proživljava zbog klupskih komercijalnih interesa u Kini, a iz kluba su ga ranije prozvali zbog odbijanja prihvaćanja smanjenja plaće od 12.5% usprkos činjenici da je najbolje plaćeni igrač kluba sa 350.000 funti zarade tjedno.

Linker
06. svibanj 2024 01:12