Mikel Arteta

 JAVIER GARCIA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
ENGLEZI OBJAVILI BROJKE 

Mlada zvijezda šokirala Arsenal zahtjevom za povećanjem plaće: U igru odmah uskočio drugi velikan?

Trener Mikel Arteta optimističan je da će potpisati novi ugovor, ali kad za to dođe vrijeme
Piše: Domagoj KoprivnjakObjavljeno: 31. svibanj 2023. 16:27

Pregovori oko novog ugovora Williama Salibe i Arsenala ne teku prema željama londonskog kluba. Topnici spremaju novi, poboljšani ugovor za 22-godišnjeg Francuza koji je do sada imao plaću od oko 46 tisuća eura mjesečno, a Saliba traži tri puta više nego što sad zarađuje, čak 140 tisuća eura mjesečno što je šokiralo čelnike Arsenala, prenosi Daily Mail.

Potpisivanje novoga ugovora mogao bi poremetiti Pariz Saint-German koji bi mogao preoteti talentiranog stopera. PSG sigurno ima mogućnost ponuditi plaću koju Francuz želi, a možda čak ponuditi i nešto veću od tražene. Salibin ugovor vrijedi do ljeta iduće godine stoga postoji mogućnost da igrač vrijedan 55 milijuna eura ode besplatno iz Arsenala što čelnici londonskog kluba nikako ne žele.

image

William Saliba

DAISUKE NAKASHIMA/AFLO/PROFIMEDIA

Trener Mikel Arteta optimističan je da će Saliba potpisati novi ugovor, ali kad za to dođe vrijeme. U Arsenal je stigao 2017. godine za 30 milijuna eura iz Saint-Etiennea, a od tad je bio na dvije posudbe u Nici i Marseilleu. Ove sezone bio je jedan od glavnih stupova Artetine obrane, a ozljeda leđa koštala ga je završnice prvenstva. Arsenal je već dogovorio nove ugovore s Bukayom Sakom, Aaronom Ramsedaleom, Gabrielom Martinellijem i Gabrielom Magalhaesom koji će iduće godine ponovno napasti titulu Premier lige.

Linker
23. travanj 2024 04:25