CLIVE ROSE/Pool/AFP
Uoči međusobnog okršaja

Mourinho dao podršku Slavenu Biliću u teškim trenucima: ‘Ako je zbilja tako, to mi je teško razumjeti‘

Bilić je u i dalje u potrazi za prvom premierligaškom pobjedom nakon izborene promocije
Piše: SNObjavljeno: 08. studeni 2020. 11:04

Težak ispit očekuje Slavena Bilića danas u 8. kolu Premiershipa. Na noge njegovom West Bromiwch Albionu dolazi Tottenham Josea Mourinha koji igra u vrlo dobroj formi i pobjedom protiv 'Baggiesa' danas bi, makar privremeno, mogao zasjesti na vrh ligaške ljestvice.

A Bilić je u i dalje u potrazi za prvom premierligaškom pobjedom nakon izborene promocije, te engleski mediji sve otvorenije nagađaju o njegovoj smjeni ukoliko momčad ne počne skupljati bodove (tek 3 boda iz tri remija nakon sedam susreta).

"Ne znam je li Bilić pod pritiskom ili ne. Ako je, to je teško razumjeti jer je pomogao klubu u tako teškoj poziciji nakon ispadanja u drugu ligu. Vratio ih je u Premier ligu, a sezona je tek krenula prije par mjeseci. A trenutno je i čudna situacija u ligi, jedna pobjeda donosi skok, a jedan poraz trenutni pad. Zato zbilja ne razumijem zašto je Slaven pod pritiskom, ako je to slučaj", rekao je slavni Mourinho o Biliću.

image
NIKOLAY DOYCHINOV/AFP

"Ali on je veliki momak s puno ikustva koje može pomoći klubu i siguran sam da se može sa svime nositi."

"U nogometu sam već dugo vremena i pritisak je uvijek prisutan, a očekivanja su uvijek velika. Mislio sam da ćemo biti bolji kao momčad i individualno, ali sam znao i da postoji šansa da je to naša realnost. Što sam nam svi predvidjeli? Dno ljestvice. Jesmo li mi na dnu? Nismo, udaljeni smo od sigurne zone za jedan bod. Jesam li time sretan? Nisam, ali nećemo ato paničariti i gubiti samopouzdanje", rekao je uoči Tottenhama Bilić.

Linker
18. travanj 2024 12:28