Clive Brunskill/Getty Images
NA TANKOM LEDU

MOURINHO DOBIVA OTKAZ VEĆ ZA VIKEND UZ BOGATU OTPREMNINU? Legenda kluba podržala Portugalca, uz kritike upravi: 'Sramota je što se događa'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. listopad 2018. 10:54

Joseu Mourinhu opasno se trese menadžerska klupa u Manchester Unitedu i engleski mediji pišu kako bi otkaz mogao dobiti već ovog vikenda.

Daily Mail tako tvrdi da dobar dio igrača i članova stručnog stožera smatra da će Mourinho biti smijenjen prije reprezentativne stanke nakon najlošijeg premierligaškog starta u 29 godina i svega deset bodova na kontu u prvih sedam kola.

Crveni vragovi danas na Old Traffordu dočekuju Newcastle, što bi na prvi pogled trebao biti lagan zadatak za domaćine. Ali ni pobjeda navodno neće spasiti Mourinha koji je i ispao iz Liga kupa od drugoligaša i javno se svađa s igračima i upravom.

The Mirror tvrdi da će Mourinhu utjeha biti otpremnina u iznosu 20 milijuna funti.

WEST BROMWICH, ENGLAND - DECEMBER 31:  Pundit Gary Neville looks on prior to the Premier League match between West Bromwich Albion and Arsenal at The Hawthorns on December 31, 2017 in West Bromwich, England.  (Photo by Michael Steele/Getty Images)
Michael Steele/Getty Images

Gary Neville, klupska legenda i aktualni stručni sukomentator Sky Sportsa optužio je glavnog operativca kluba Eda Woodwarda da se 'igra Footbal Managera s najvećim klubom na svijetu'. On je rekao da će podržati Mourinha.

"Ovo je apsolutna sramota što se događa. Moram reći da će Mourinho dobiti najveću potporu u životu na terenu protiv Newcastlea i ja ću mu je dati. Sve proizlazi iz svlačionice koja preuzima klub. Vratite kontrolu i vodstvo. Nešto se mora promijeniti i to nije menadžer, nego netko iznad njega. Došli smo do do točke da će ovo biti četvrti različiti menadžer u šest godina", rekao je Neville.

Linker
04. svibanj 2024 12:15