CLIVE BRUNSKILL Afp
Zanimljiva reakcija

Mourinho nakon ljepotice s devet golova objasnio misteriozni izostanak Balea i uzrok poraza

‘Protiv West Broma u nedjelju bio je na klupi, a u ponedjeljak je tražio pregled zbog nelagode‘
Piše: SNObjavljeno: 11. veljača 2021. 09:02

Ludu utakmicu u osmini finala engleskog FA Cupa sinoć su na Goodison Parku odigrali Everton i Tottenham.

Slavio je na kraju Everton nakon produžetaka sa 5:4 nakon što je regularni dio susreta završio 4:4.

Ukupno je na susretu viđeno čak 43 udarca. Tottenham je vodio 1:0, Everton preokrenuo i vodio 3:1 i 4:3, da bi se Spursi vraćali. Presudio je u 97. minuti Bernard.

"Imali smo posjed lopte, sjajno se kretali i stvarali prilike. Pokazali smo veliku borbenost, ali ne pobjeđuju se utakmice ako napravite toliko pogrešaka. Mi smo poveli 1:0, a onda u pet minuta napravili tri pogreške. Pogreška, pogreška, pogreška i gol, gol, gol", rekao je Mourinho nakon susreta.

Onda je objasnio misteriozni izostanak Garetha Balea. Engleski mediji pisali su o potencijalnom Mourinhovom nezadovoljstvu kao razlogu izostavljanja Velšanina jer ovaj nije zaigrao ni prošlog vikenda.

"Protiv West Broma u nedjelju nije igrao i io je na klupi, a u ponedjeljak je tražio pregled zbog nelagode. U utorak je trenirao s momčadi, ali obavijestili su me da želi raditi po posebnom programu kako bi ojačao područje u kojem osjeća nelagodu. To je razlog zašto nije ovdje bio. Mislim da se ne radi o očitoj ozljedi. Rekao bih da osjeća nelagodu i da zato na treninzima ne može dati 100 posto. Želio sam potpuno razjasniti situaciju oko koje sem potpuno otvoren i iskren", dodao je Mourinho.

Linker
20. travanj 2024 01:49