Loic Remy s mladićem iz Engleske

 TWITTER/SCREENSHOT
PROMIJENIO IMIDŽ

FOTO: Možete li ga prepoznati? Bivši igrač Chelseaja ljetuje u Splitu, mladi navijač ga uhvatio na stijenama

Francuz s novom frizurom izgleda kao potpuna druga osoba, mora se priznati
Piše: SNObjavljeno: 26. kolovoz 2024. 17:45

Hrvatska je omiljena turistička destinacija za mnoge poznate nogometaše, ali i za one koji su već objesili kopačke o klin. Jedan od njih ovih dana boravi u Splitu, riječ o bivšem francuskom reprezentativcu Loicu Remyju.

Bivšeg napadača Lyona, Nice, Marseillea, QPR-a, Crystal Palacea, Chelsea, Newcastlea i još nekih klubova na splitskim je stijenama "uhvatio" mladi Englez, inače navijač Newcastlea, te na društvenim mrežama podijelio fotografiju na kojoj pozira s Remyjem.

Dobro da ga je uopće uspio prepoznati, jer Remy s novom frizurom (dreadlocksima) izgleda kao potpuna druga osoba, mora se priznati.

Remy je, podsjetimo, u dresu Chelseaja osvojio Premiership (14/15), no u potrazi za većom minutažom otišao je na posudbu u Crystal Palace, a potom je pred kraj ljetnog prijelaznog roka 2017. potpisao za Las Palmas i jednom zauvijek napustio engleski nogomet. U najjačoj ligi svijeta nastupio je 79 puta i pritom zabio 28 pogodaka uz tri asistencije, dok je u dresu Tricolora zabio sedam golova u 31 utakmici.

Linker
05. rujan 2024 11:00