Antony bi karijeru mogao nastaviti u Manchester Unitedu

 HOLLANDSE HOOGTE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Hollandse Hoogte/Shutterstock Editorial/Profimedia
HOĆE LI BITI TREĆA SREĆA?

Na Old Traffordu podižu ponudu za megapojačanje! Man. United za čudo od igrača spreman dati 100 milijuna eura

Klub s Old Trafforda traži pojačanja s obzirom na to da su jako loše ušli u sezonu.
Piše: Robert KrnjićObjavljeno: 23. kolovoz 2022. 16:20

Nakon što je Manchester United finalizirao posao s Casemirom, sada čini sve kako bi svoj roster ojačao još jednom brazilskom zvijezdom – Antonyjem. Takva nastojanja dodatno su motivirana činjenicom da su „crveni vragovi“ očajno ušli u sezonu i na samom otvaranju Premier lige izgubili od Brightona, odnosno Brentforda (s ukupnom gol razlikom 1:6), pa je uprava engleskog kluba pribjegla paničnim rješenjima u cilju spašavanja sezone.

Cijela priča zakotrljala se prije mjesec dana kad je United za 22-godišnjeg krilnog igrača poslao ponudu od 70 milijuna eura, a kao odgovor dobio – odbijenicu. U srijedu je, prema The Athleticu, poslao poboljšanu ponudu od 80 milijuna eura, ali su je u Amsterdamu ponovno glatko odbili. Isti izvor navodi kako će nizozemski div za svog ponajboljeg pojedinca sada tražiti 100 milijuna eura, a Sky Sports tvrdi da je Manchester vjerojatno spreman i to platiti.

Antony je izostavljen iz Ajaxove momčadi za utakmicu sa Spartom Rotterdam u nedjelju i postaje sve jasnije da bi uskoro, za pravo bogatstvo, Eredivisie mogao zamijeniti Premier ligom. Neimenovani izvor je za Sky Sports rekao da navedeni igrač više "nije mentalno sposoban" igrati nakon Unitedove ponude od 80 milijuna funti. Prema Transfermarktu, vjerojatnost njegove selidbe na Old Trafford iznosi 64%.

U ljeto 2020. godine iz Sao Paola stigao je u Ajax i od tada upisao 82 nastupa, postigao 24 pogotka i upisao 22 asistencije. Erik ten Hag odlično je upućen u njegove igračke mogućnosti budući da mu je bio trener sve do svog dolaska u Englesku.

Linker
19. travanj 2024 22:05