Je li pukla ljubav između Cristiana Ronalda i Ole Gunnara Solskjaera?

 OLI SCARFF Afp
Nema mira za Vragove

Na Old Traffordu vlada potpuna panika! Ako se ovo ne dogodi, Cristiano Ronaldo odlazi iz Manchestera

Poznato je da CR7 nije najveći fan onoga što radi trener Solskajer, a za njim se povode i ostali...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. studeni 2021. 17:53

Navijače Manchester Uniteda ovog je ljeta razveselila činjenica da se Cristiano Ronaldo vratio među 'Crvene vragove', ali na Old Traffordu nakon prvih 11 kola ne ide onako kako su se nadali. Manchester United trenutno se nalazi na 6. mjestu prvenstvene tablice s 9 bodova manje od vodećeg Chelseaja.

Taj zaostatak nije nenadoknadiv, ali činjenica je da je United doživio dva velika nokauta posljednjih tjedana - Liverpool ga je gotovo pa ponizio pobijedivši s čak 5:0, a crvena strana Manchestera može biti sretna što je od plave, od Cityja, u subotu izgubila samo s 2:0. Sve to je diglo alarm na Old Traffordu, engleski mediji cijelo vrijeme pišu o smjeni trenera Ole Gunnara Solskjaera, a sada se pojavila informacija kako bi Cristiano Ronaldo svoju drugu epizodu u Unitedu mogao završiti prije nego je bilo tko predviđao.

Naime, engleski Express donosi kako je portugalski nogometaš odlučio kako neće ostati u Manchester Unitedu nakon ljeta 2022. godine ako klub ne izbori Ligu prvaka. Cristiano Ronaldo se želi natjecati na najvišem nivou, a u prilog tome ide i izjava koju je nedavno dao u intervjuu za Sky Sports.

"Kada sam se vratio u Manchester United, rekao sam da sam došao osvajati trofeje. Manchester United je veliki, pobjednički klub i ovdje nisam došao na odmor. Vidim da ova momčad ima potencijal i došao sam ovdje da pobjeđujem", rekao je tada Cristiano Ronaldo.

image

Cristiano Ronaldo u Premiershipu

SOFA SCORE

No, nije samo njegov odlazak tema koju Express potencira. Naime, ovaj medij u istom tekstu donosi i kako je upravo Cristiano Ronaldo najveći kritičar Solskjaera u svlačionici Uniteda te kako se za njim povodi dosta suigrača koji bi također željeli da norveški trener završi svoju epizodu na Old Traffordu.

Vijest iz Engleske, pak, govore kako je Solskjaer za sada još uvijek siguran. Nakon reprezentativne stanke Manchester United gostuje kod Watforda u domaćem prvenstvu, a zatim kod Villarreala u Ligi prvaka. Slijede mu dva velika derbija - protiv Chelseaja i Arsenala. Ako Solskjaer do tada ne vrati momčad na pravi kolosijek, ona ni najveći njegovi zagovaratelji neće imati razlog da ga više podržavaju.

Linker
30. travanj 2024 14:05