Action Images via Reuters
E, SAD SU DOBILI SVOJE

NA OTOKU DIGLI ŽIVCE JURGENU KLOPPU, A OVAJ IM ODGOVORIO U SVOM STILU 'Ovako nešto je moguće samo u Engleskoj, vi sve rješavate na samo jedan način'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. siječanj 2019. 22:12

Nakon ispadanja iz FA Kupa momčad Liverpoola očekuje susret protiv Brightona u idućem kolu Premier lige, a u njega izabranici Jurgena Kloppa ulaze s dva uzastopna poraza (Manchester City Wolverhampton).

Kada je u pitanju slaganje momčadi najviše će problema Nijemac imati u obrani gdje je u Kupu ostao bez hrvatskog nogometnog reprezentativca Dejana Lovrena, a još od ranije ozlijeđeni su Joe Gomez i Joel Matip.

Engleske medije zanimalo je hoće li možda Klopp iznistirati na kupovini nekog obrambenog igrača u zimskog prijelaznom roku, a Nijemac je odgovorio u svom stilu.

Soccer Football - Premier League - Liverpool v Arsenal - Anfield, Liverpool, Britain - December 29, 2018  Liverpool manager Juergen Klopp celebrates their first goal scored by Liverpool's Roberto Firmino (not pictured)   REUTERS/Phil Noble  EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
REUTERS

- Ovakva se pitanja postavljaju samo u Engleskoj. Ovdje se sve rješava kupovinom novih igrača. Imamo četiri obrambena igrača. Dvojica, gtrojica su ozlijeđeni, ali bez obzira na sve ćemo pokušati prebroditi ovu tešku situaciju. Prvi zadatak je učiniti sve da se oni oporave, a ne da kupimo nekog novog i za dva-tri tjedna mu kažemo, bravo, bio si dobar, ali oni su se sada oporavili i više nam ne trebaš - poručio je Klopp novinarima.

Linker
03. svibanj 2024 12:29