LISELOTTE SABROE/Ritzau Scanpix/AFP
Ponudili ga ‘Topnicima‘

Na pomolu transfer koji bi izazvao bijes navijača Tottenhama: Bivši igrač Spursa seli u Arsenal!?

U Interu su spremni prodati danskog reprezentativca i to po manjoj cijeni nego li su ga kupili
Piše: SN, HinaObjavljeno: 27. studeni 2020. 12:23

Christian Eriksen, danski nogometni reprezentativac, u siječanjskom bi prijelaznom roku mogao postati igrač - Arsenala.

Eriksen je između 2013. i 2020. godine branio boje Arsenalovog ljutog gradskog rivala Tottenhama prije transfera u milanski Inter u siječnju ove godine. Inter je za njega platio nešto manje od 20 milijuna eura, a sada su u Interu spremni prodati ga ga i po manjoj cijeni, navodno za svega 13.5 milijuna eura.

ESPN tako tvrdi da je Inter ponudio Eriksena ‘Topnicima‘, a sada ostaje za vidjeti kako će oni reagirati. Ukoliko pristanu na transfer, Eriksen bi mogao slijediti primjer Emmanuela Adebayora, Sola Campbella i Williama Gallasa koji su prelazili iz Tottenhama u redove Arsenala.

Pod trenerom Antonio Conteom Eriksen nema zadovoljavajuću minutažu, a ranije je sportski direktor kluba Giuseppe Marotta sugerirao da je klub spreman saslušati ponude za Eriksena koji je u redovima Spursa upisao 305 nastupa, te pritom postigao 69 golova i 89 puta asistirao.

U Arsenalu su svakako u potrazi za igračm koji bi im donio željenu kreativnost u veznoj liniji, a momčad se trenutno nalazi na tek 12. mjestu premierligaške ljestvice.

Tottenham bez Alderweirelda 2 do 4 tjedna

Menadžer vodećeg sastava engleskog nogometnog prvenstva Tottenham Hotspura Jose Mourinho izjavio je u srijedu kako će standardni branič njegove momčadi Toby Alderweireld zbog ozljede prepona s terena izbivati dva do četiri tjedna.

Belgijski reprezentativac ozlijedio se tijekom 2-0 pobjede protiv Manchester Cityja u subotu.

"Toby je ozlijeđen, no srećom ne teže kao što smo se u prvi trenutak pobojali. Naravno da je ovo loša vijest za nas jer je u posljednje vrijeme igrao u životnoj formi, ali srećom po nas imamo i Davidsona Sancheza", kazao je Mourinho.

Linker
26. travanj 2024 07:02