Cristiano Ronaldo i trener Uniteda Erik ten Hag

 MARTIN RICKETT/PA IMAGES/PROFIMEDIA Martin Rickett/Pa Images/Profimedia
APSOLUTNI REKORD

Najnemoralnija ponuda u povijesti nogometa: Milijarderi otkrili što su ponudili Ronaldu, nitko ne plaća više!

‘Da, pregovarali smo s Ronaldom. I problem nije bio u novcu ili principu‘, rekao je Ben Nafel.
Piše: Robert KrnjićObjavljeno: 28. rujan 2022. 11:35

Saga o potencijalnom odlasku Cristiana Ronalda iz Manchester Uniteda obilježila je ovoljetni prijelazni rok. Iako se portugalsku zvijezdu povezivalo s brojnim momčadima, Daily Mail tvrdi da je jedina konkretna ponuda na Old Trafford stigla iz saudijskog Al-Hilala.

Predsjednik kluba sa sjedištem u Rijadu, Fahad ben Nafel, ponudio je 37-godišnjaku dvogodišnji ugovor vrijedan 234 milijuna eura, uz 28 milijuna eura za transfer i šokantnih 2 milijuna eura - tjedne plaće! Sada tvrdi da je cijeli posao propao zbog zabrane.

- Da, pregovarali smo s Ronaldom. Problem nije bio u novcu ili principu – rekao je Ben Nafel za Youtube kanal Thamanaya, pa dodao:

image
DANIEL MIHAILESCU Afp

- Al-Hilal može dovesti svjetske zvijezde, ali nam je odluka Sportskog arbitražnog centra onemogućila registraciju igrača. Nismo prestali pregovarati unatoč odluci o zabrani, ali smo odgađali ulazak u završnu fazu pregovora dok se zabrana ne ukine.

Eventualnom realizacijom transfera po uvodno navedenim uvjetima, Ronaldo bi postao najplaćeniji nogometaš svijeta. Valja spomenuti da Al-Hilal, na čijoj klupi sjedi Argentinac Ramon Diaz, u svom sastavu ima igrače kao što su bivši ofanzivni veznjak West Bromwich Albiona Matheus Pereira, bivši napadač Atletico Madrida Luciano Vietto, nekadašnji napadač Manchester Uniteda Odion Ighalo, i bivši krilni igrač Porta Moussa Marega.

Ronaldo je u redove „crvenih vragova“ došao prošlog ljeta iz Juventusa u transferu vrijednom 15 milijuna eura. U povratničkoj sezoni postigao odigrao je 38 utakmica u svim natjecanjima i pritom postigao 24 pogotka uz tri asistencije. U aktualnoj sezoni nije nastavio istim ritmom budući da je samo jednom bio strijelac - u dvoboju Europske lige protiv moldavskog Sheriffa.

Linker
26. travanj 2024 14:29