Gabriel Rossi Getty Images
STROGA KARANTENA

NAJNOVIJE POJAČANJE MANCHESTER UNITEDA U POTPUNOJ IZOLACIJI Trenira sam, novu momčad još nije ni vidio, a očekuje se da povede klub u Ligu prvaka

Piše: HinaObjavljeno: 13. veljača 2020. 16:04

Ovozimsko pojačanje Manchester Uniteda Nigerijac Odion Ighalo trenira sam i izoliran od sviju zbog bojazni od koronavirusa jer je u Englesku stigao iz Kine.

Listovi Times i Daily Mail objavili su snimke nigerijskg napadača koji trenira potpuno sam na igralištu u Taekwendu i tako će biti sve dok ne prođe period inkubacije od dva tjedna, a možda i duže.

Ighalo (30) je stigao u zimskom prijelaznom roku iz kineskog Šangaj Shenhua, ali se nije priključio momčadi koja je na mini-pripremama u Španjolskoj. Očekuje se da će se sa svojim suigračima prvi put susresti tijekom vikenda, uoči dvoboja s Chelseajaem u 26. kolu Engleske lige.

Britanska vlada nazvala je novi koronavirus ozbiljnom i neposrednom prijetnjom javnom zdravstvu i preporučila mu je da će "moći držati pojedince u karanteni zbog vlastite sigurnosti i ako zdravstveni radnici vjeruju da su u opasnosti od širenja virusa drugim ljudima."

U Velikoj Britaniji je bilo dosad devet potvrđenih slučajeva.

Linker
20. siječanj 2021 19:33