ADRIAN DENNIS Afp
PROBLEMIMA NEMA KRAJA

Najteži dani za Kovačića i društvo, pogled na tablicu otkriva šokantan podatak: ‘Bit će još gore‘

‘Nemaju jasnog identiteta, ne mogu se za nešto uhvatiti. Što je Chelsea?‘
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 27. travanj 2023. 09:00

Sezona po Chelsea ide iz lošeg prema gorem. Momčad sa Stamford Bridgea doživjela je pod Frankom Lampardom i peti poraz u pet utakmica. U četiri nisu čak uspjeli ni zabiti pogodak. Šest kola prije kraja sezone Chelsea je puno bliže ispadanju (samo deset bodova prednosti u odnosu na Leicester) nego vrhu (36 bodova minusa za Arsenalom).

Nakon domaćeg poraza od Brentforda (0:2) mnogi ne vide svjetlo na kraju tunela ove sezone.

- Nemaju fokus, njihovo samopouzdanje je nisko. Sumnjaju u sebe i igraju se s tjeskobom i mislim da bi moglo biti gore prije nego što postane bolje. A mislim da će samo biti još gore... Nemaju jasnog identiteta, ne mogu se za nešto uhvatiti. Što je Chelsea? Čak i ako si navijač Chelseaja, kada ih gledaš razmišljaš što su oni? - kazao je nekadašnji veznjak Bayerna i Manchester Uniteda, a danas stručni komentator Owen Hargreaves.

Nogometaši su izviždani na poluvremenu utakmice protiv Brentforda, a mnogi od navijača koji su ostali krenuli su prema izlazima Stamford Bridgea deset minuta prije završetka utakmice. Lampard je svjestan zabrinutosti navijača.

- Apsolutno je normalno da su navijači zabrinuti. Ako ste navijač Chelseaja, navikli ste na 20 godina uspjeha, navikli ste na to i želite to više. Nemam problema sa zviždanjima navijača, razumijem ih, ali branit ću igrače jer su to mladi momci koji žele dobro. Postoji li problem s povjerenjem? Da. Postoji li problem s ravnotežom momčadi? Možda da. To su stvari koje se ne mogu popraviti preko noći - kazao je.

Linker
30. travanj 2024 12:36