JOHN SIBLEY Afp
VELIKI SUBOTNJI DERBI

Najveći transfer engleskog nogometa na čekanju: Guardiola želi Kanea, ali on odmah igra protiv Cityja!?

‘Bez obzira o kome se radi, mišljenja sam da nikoga ne treba moliti da igra za Tottenham‘.
Piše: Danijel GašpertObjavljeno: 14. kolovoz 2021. 11:24

Branitelj naslova Manchester City novu prvenstvenu utrku otvorit će u nedjelju (17.30) na gostovanju u Londonu kod Tottenhama. Spomenuti sraz zanimljiv je i zbog činjenice da Građani čitavo ljeto pokušavaju u svoje redove dovesti najboljeg engleskog igrača Harryja Kanea, ali najveći transfer u povijesti engleskog nogometa za sada je još uvijek na čekanju. Situacija bi u konačnici mogla danas postati još neobičnija s obzirom da se Kane nalazi u kadru momčadi Tottenhama i moguće je da zaigra protiv Guardiolina sastava, koji je po prognozama prvi favorit za osvajanje novog naslova prvaka.


- Odluka o Kaneovu nastupu tek treba biti donešena, ali Kane je još uvijek igrač Tottenhama, u trenažnom je procesu i vidjet ćemo koja je najbolja solucija s obzirom na napornu sezonu i Euro koji su iza njega. Bez obzira o kome se radi, pa makar to bio i kapetan reprezentacije Engleske, mišljenja sam da nikoga ne treba moliti da igra za Tottenham.

Igrači bi nastupanje za ovaj klub trebali shvatiti kao privilegiju. Razgovarao sam s Kaneom i što se mene tiče sve je u najboljem redu - istaknuo je menadžer londonskog kluba Nuno Espirito Santo, dok engleski mediji špekuliraju da se Manchester City sprema još malo 'podebljati' ponudu za Kanea i finalizirati transfer tijekom sljedećeg tjedna.

Linker
04. svibanj 2024 11:49