PAU BARRENA Afp
AGENT GA JE PONUDIO

Nakon Messija klub mijenja i Ronaldo?! Osvanula senzacionalna opcija koja bi razbjesnila navijače Uniteda

Cristiano Ronaldo ponuđen je Manchester Cityju u slučaju da ne uspiju kupiti Harryja Kanea
Piše: SNObjavljeno: 17. kolovoz 2021. 11:50

Ovakvu vijest donosi talijanski dnevnik Corriere dello Sport koji navodi kako je Ronaldov agent Jorge Mendes već kontaktirao engleskog prvaka i rekao im da je 36-godišnji Ronaldo dostupan za svega 29 milijuna eura.

Ronaldo ima još godinu dana ugovora s Juventusom, a njegova budućnost uvelike se dovodila u pitanje ovog ljeta. Nagađalo se o mogućem transferu u PSG, pa u Manchester United, a sada se ponovno aktualizirala njegova mogućnost napuštanja Torina.

Valja istaknuti kako je Tottenhamov napadač Harry Kane i dalje najveća želja Pepa Guardiole, a da je Ronaldov transfer B opcija koju je ponudio Mendes u slučaju da Spursi ne popuste i ne pristanu na svotu manju od 150 milijuna funti.

S druge strane u Juventusu ne bi imali ništa protiv prodaje Ronalda budući će ga idućeg ljeta izgubiti bez odštete, a i skinuli bi s platne liste veliki teret i daleko najplaćenijeg igrača.

Bilo bi zanimljivo vidjeti reakciju navijača Manchester Uniteda u slučaju transfera u City, budući bi takav potez zasigurno smatrali izdajom. Između 2003. i 2009. godine Ronaldo je za Manchester United u 292 utakmice zabio 118 golova.

Španjolski El Chiringuito pak javlja da Real Madrid želi vratiti Ronalda na Santiago Bernabeu, te da njegov povratak zagovara novi trener Carlo Ancelotti.

Stoga će iduća dva tjedna do kraja prijelaznog roka biti izuzetno zanimljiva...

Linker
24. travanj 2024 01:45