UWE ANSPACH/DPA
Iskoristili Bayernovu slabost

Nakon utakmice za pamćenje protiv Bayerna oglasio se dvostruki strijelac Andrej Kramarić

Nakon 4:1 pobjede Hoffenheima protiv Bayerna u 2. kolu Bundeslige oglasio se dvostruki strijelac
Piše: Slaven Kižlin/SNObjavljeno: 27. rujan 2020. 18:52

Savršenu utakmicu odigrao je danas Hoffenheim. Bundesligaš iz Sinsheima nanio je prvi poraz u 2020. godini osvajaču četiri trofeja - Bayernu i pokazao da momčad s Isara ipak nije nedodirljiva. Arhitekt te pobjede bio je Sebastian Hoeness, novi trener Hoffenheima, koji je još donedavno vodio drugu momčad Bavaraca s kojom je prošle sezone osvojio naslov prvaka u 3. ligi.

"Bila je to naša savršena utakmica, ne događa se često da pobijediš najbolju momčad na svijetu. Sigurno da su oni bili umorni od četvrtka, ali mi smo odigrali sjajno, sve naše šanse su bile izrađene, baš onako kako smo tijekom tjedna vježbali. Vrlo sretan sam zbog naše predstave, naš trener nas je odlično pripremio i bili smo potpuno fokusirani na utakmicu. Pokazali smo da možemo protiv najboljih - rekao je Andrej Kramarić, dvostruki strijelac, nakon utakmice.

image
Kramarićeva statistika protiv Bayerna
SOFASCORE

Kramarićevu statistiku protiv Bayerna omogućio je Sofascore.com

"Željeli smo igrati hrabro i agresivno od samog početka. Momčad je reagirala nevjerojatno dobro na plan igre i danas smo nevjerojatno sretni. Bio je to izniman momčadski napor, a pobjeda pokazuje da smo na pravom putu. Činjenica da smo sada lideri ništa ne znači. Uspjeh sada moramo ponoviti sljedećeg tjedna u Frankfurtu", rekao je Hoeness.

Oglasio se i Bayernov trener Hansi Flick.

"Moram dati veliki kompliment Hoffenheimu. Odigrali su jako dobro, a mi se nismo uspjeli prilagoditi. Ne mogu svu krivicu svaliti na umor. Bili smo odlučni u prvom dijelu, ali nismo uspjeli realizirati brojne prilike. Što se tiče zalaganja i voljnog momenta, tu ne mogu ništa zamjeriti svojim igračima", zaključio je Flick.

Linker
03. svibanj 2024 07:08