Matt West/shutterstock Editorial/profimedia
LAVINE REAKCIJA

Navijači bijesni na Ronalda, brani ga samo jedan čovjek, a legenda tvrdi: ‘Bruno je sretniji bez Cristiana‘

Nesportski potez Cristiana Ronalda u derbiju protiv Tottenhama tema je koja dominira u otočkim medijima
Piše: SNObjavljeno: 20. listopad 2022. 07:49

Portugalac je prije završetka utakmice pri vodstvu njegovog Manchester Uniteda 2:0 odjurio nezadovoljno u tunel i izazvao lavinu reakcija. Njegov potez naišao je na oštre kritike, kako navijača, tako i stručnih komentatora i analitičara.

Legendarni bivši napadač Newcastlea Alan Shearer dao je posebno zanimljiv komentar na situaciju u Unitedu bez Ronalda u momčadi.

"Hoću li uzburkati situaciju ako kažem da Bruno izgleda sretniji bez Ronalda u momčadi? Ne radi se samo o izvedbi protiv Spursa, već njegovoj energiji i vodstvu na terenu, kvalitetama koje pokazao defenzivno i ofenzivno. Zaslužio je gol protiv Spursa", rekao je Shearer.

Činjenica je da je Fernandesova forma dramatično pala otkako se Ronaldo prošlog ljeta vratio u Manchester United. A zanimljivo je bilo čuti Fernandesovu izjavu nakon što je ponio nagradu za najboljeg igrača utakmice.

"Ne volim biti glavni jer nekim je igračima potreban taj status. Ja moram naporno raditi i to je moj način još otkako sam bio klinac. Nikad neću reći: ‘Ja sam igrač utakmice!‘. Svjestan sam svoje pozicije, a kada su neki igrači na terenu razumijem to i nemam se problema žrtvovati kako bih izvukao najbolje od svojih suigrača", rekao je Fernendes.

Dok je trener Manchester Uniteda Erik ten Hag najavio kako će se ‘razgovarati s Ronaldom sutra‘, na društvenim mrežama osvanula je lavina komentara na račun Cristianovog preranog napuštanja stadiona.

"Ronaldo je sremota za jednog 37-godišnjaka, izjurio je s terena popot nadurenog djeteta...Ronaldo samo kvari svoju reputaciju, njegov ugled Unitedove legende je sada okaljan...evo po čemu će ga pamtiti mlađi navijači kluba...Tako dobra pobjeda i ovaj Ronaldo sve pokvari...Ronalda je jedan od najsebičnijih igrača u povijesti sporta...nikad nisam mislio da ću ovo reći kao jedan od najvećih navijača CR7, ali on je ispran i sebičan", neki su od navijačkih komentara.

Jedan od onih koji je ustao u Ronaldovu obranu je njegov bivši klupski suigrač Patrice Evra.

"Svatko je drugačiji. Ja bih u komentaru volio ostati na izvedbi Manchester Uniteda. Možda je Ronaldo rekao Ten Hagu da odlazi, možda je trebao liječnički tretman, a mi od svega radimo priču. Ne tražim mu ispriku, ali želim ostati fokusiran na priču o Unitedu i moramo prestati svaki dan pričati o Cristianu", rekao je Evra.

Linker
06. svibanj 2024 19:43