LAURENCE GRIFFITHS/Pool/AFP
Zanimljive reakcije

Navijači bijesni zbog - Bilića! ‘Ne mogu ovo razumjeti...ne bi to uspio ni Ferguson u najboljim danima‘

‘Baggiesi‘ se nalaze u zoni ispadanja na 18. mjestu, a Slaven Bilić se nalazi pod velikim pritiskom
Piše: SNObjavljeno: 14. studeni 2020. 16:56

Medijske glasine o smjeni Slavena Bilića nikako se ne sviđaju navijačima West Bromwich Albiona.

Naime, prema napisima otočkih medija hrvatski trener nalazi se na tankome ledu nakon lošeg starta u premierligašku sezonu i svega tri osvojena boda u osam odigranih utakmica. 'Baggiesi' se nalaze u zoni ispadanja na 18. mjestu, nemaju ostvarenu pobjedu, a takav rasplet potaknuo je glasine o Bilićevoj smjeni usprkos činjenici da ih je prošle sezone odveo do promocije u Premiership.

Lee Bowyer najglasnije se spominje kao moguća Bilićeva zamjena, a mnogima nije jasno zašto se takva mogućnost uopće dovodi u pitanje.

"Ne mogu razumjeti ovo. Favoriti smo za ispadanje ionako i ova se momčad nije puno promijenila (uprava je kriva), pa bi opstanak ionako bio bonus", napisao je jedan navijač na društvenim mrežama, prenosi Birmingham Mail.

A nije jedini koji pruža podršku Biliću.

"Pitajte igrače jesu li dovoljno napravili ove sezone...pa pojavili su se možda na dvije utakmice", napisao je drugi navijač

"Moramo se držati Bilića. On je realno gledano najbolji menadžer kojeg možemo imati koji pokušava najbolje što može s ograničenim resursima", jedno je od navijačkih mišljenja.

"Alex Ferguson se s ovom momčadi uspio izboriti ni među šest momčadi Championshipa ni u svojim najboljim danima....Ako ode ne vidim koji bi trener mogao biti bolji od njega. Z aono što se događa treba kriviti vlasnike, ne Slava", neka su od navijačkih mišljenja.

Linker
21. studeni 2020 18:49