Jamie Carragher
 PETER POWELL
RAZOTKRIVEN PLAN?

‘Ne vjerujem da Barca ili Real žele platiti više od 100 milijuna funti za nekoga tko je blizu 30 godina!‘

​Koketiranje s Realom i Barcelonom samo je sredstvo za dobivanje boljeg ugovora?
Piše: Kazimir GuberinaObjavljeno: 27. prosinac 2020. 17:25

Bez obzira na podosta problema s ozljedama i pokojeg nestvarnog porazom na kontu (Aston Villa 2:7) Liverpool je božićne blagdane dočekao na prvom mjestu premierligaške ljestvice. Branitelj naslova danas na Anfield Roadu dočekuje West Bromwich Albion u 15. prvenstvenom kolu, što je na papiru savršene prigoda da se Redsi možda još malo bodovno odvoje od glavnih konkurenata.


Mohamed Salah i ovoga je puta glavna napadačka uzdanica Kloppove momčadi na putu do novog naslova prvaka Engleske Egipatskog majstora nije previše omeo niti koronavirus, koji ga je nakratko odvojio od travnjaka, s obzirom na činjenicu da je Salah u dosadašnjem dijelu sezone u svim natjecanjima poentirao 16 puta. U Premier ligi Salah je za sada zabio 13 golova i prvi je strijelac lige. Ipak, usprkos svemu, Egipćanin je nedavno apostrofirao da ne želi isključiti mogućnost odlaska u Barcelonu ili madridski Real, a prema očekivanjima, nije trebalo dugo čekati na odgovor iz Liverpoola.

image
Jurgen Klopp i Mohamed Salah
AFP


Menadžer vodeće momčadi elitnog razreda engleskog nogometa Jürgen Klopp nije se, međutim, pretjerano uzbuđivao na spomenutu temu ili je vješto skrivao možebitnu zabrinutost...


- Salah je u vrlo dobrom raspoloženju, motiviran za izazove koje ga očekuju u vrlo važnom dijelu sezone. To je za mene najvažnija činjenica u ovom trenutku, a sve ostalo su obične medijske špekulacije na koje jednostavno ne možete utjecati - istaknuo je Klopp.


Nije mali broj onih, a među njima je i bivši legendarni igrač Liverpoola Jamie Carragher, koji smatraju da je ovim potezom Salah želio primorati klub da mu ponudi novi ugovor, puno veći od sadašnjeg po kojem 28-godišnji Egipćanin zarađuje oko 200 tisuća funti tjedno.


- Ne vjerujem da Barcelona ili Real Madrid žele plati više od 100 milijuna funti za nekoga tko je blizu 30 godina. S obzirom na učinak treba priznati da je Salah možda i najpodcjenjenija zvijezda u povijesti Liverpoola. Salah želi novi ugovor kakav apsolutno zaslužuje i to je jedini razlog što je spomenuo Barcelonu ili Real u kontekstu promjene sredine - Carragherovo je mišljenje.

Linker
19. svibanj 2024 04:53