Adam Smith na nosilima
 MATT DUNHAM/AFP
Prekid od devet minuta

Nemila scena iz Bournemoutha: Igrača domaćih iznosili na nosilima, uvjerljivo slavlje Manchester Uniteda

Lošije je prošao igrač domaćih koji je ostao nepomično ležati na travnjaku, te mu je ukazana pomoć
Piše: HinaObjavljeno: 09. srpanj 2020. 21:57

U susretu 34. kola engleskog nogometnog prvenstva Everton i Southampton su odigrali 1-1, u dvoboju između Bournemoutha i Tottenhama nije bilo golova, dok je Manchester United slavio u gostima kod Aston Ville 3:0.

Everton je u susretu protiv Southamptona produžio niz bez poraza na Goodison Parku na deset utakmica ostvarivši pritom pet pobjeda i pet remija.

Gosti su prvi zaprijetili, u 28. minuti imali su kazneni udarac, ali je James Ward-Prowse uzdrmao vratnicu. Ipak, tri minute kasnije Danny Ings je doveo goste u vodstvo. Izjednačio je Richarlison u 44. minuti.

image
Adam Smith na nosilima
MATT DUNHAM/AFP

Pobjednika, ali niti pogodaka nije bilo u susretu između Bournemoutha i Tottenhama. Domaćin je ovim bodom prekinuo niz od pet poraza, te produžio nadu u prvoligaški spas, dok je Tottenham sve dalje od Europe.

Spomenutu je utakmicu obilježio sudar Bournemouthhovog Adama Smitha i Tottenhamovog Bena Daviesa iz 52. minute.

image
Jose Mourinho daje podršku ozlijeđenom Adamu Smithu
MATT DUNHAM/AFP

Lošije je prošao igrač domaćih koji je ostao nepomično ležati na travnjaku, te mu je ukazana liječnička pomoć. S travnjaka je iznesen na nosilima s maskom za kisik devet minuta kasnije.

U 89. minuti domaćin je zatresao mrežu Huga Llorisa, no pogodak škaricama Calluma Wilsona je poništen jer je lopta na putu do gola pogodila u ruku Joshuu Kinga.

image
Adam Smith na nosilima
MATT DUNHAM/AFP

U posljednjoj utakmici dana Manchester United je slavio na gostovanju kod Aston Ville s 3:0.

Strijelci za 'Crvene vragove' bili su Bruno Fernandes (27-11m), ze Mason Greenwood (45') i Paul Pogba (58'). I Greewood i Pogba su zabili udarcima izvan ruba kaznenog prostora.

Prvak Liverpool je u srijedu na gostovanju pobijedio Brighton sa 3-1 ubilježivši 30. prvenstvenu pobjedu ove sezone.

"Redsi" su već nakon osam minuta vodili sa 2-0 golovima Salaha (6) i Hendersona (8). Domaćima je nadu vratio Trosard (45), a Salah je svojim drugim golom u 76. minuti postavio konačnih 3-1.

Večeras se još sastaju Aston Villa i Manchester United.

Na ljestvici vodi Liverpool sa 92 boda, Manchester City je drugi sa 69 bodova, dok treće mjesto drži Chelsea sa 60 bodova.

Bournemouth je sada 18. sa 28 bodova, tri boda manje od zone spasa.

Linker
26. travanj 2024 03:07