RUBEN DE LA FUENTE PEREZ Nurphoto Via Afp
NITI U LONDONU NITI U MADRIDU

Neočekivani rasplet: Evo gdje bi jedan od najskupljih nogometaša svijeta mogao nastaviti karijeru

Portugalskom reprezentativcu pala je vrijednost, a posrnuli londonski velikan neće mu otkupiti ugovor
Piše: SNObjavljeno: 20. travanj 2023. 14:03

Gdje će Joao Felix nastaviti karijeru po završetku aktualne sezone? Iako se naveliko nagađalo kako bi na kraju sezone Chelsea mogao otkupiti njegov ugovor od madridskog Atletica čini se kako to neće biti slučaj. U programu Cadene SER procurilo je kako bi njegova nova destinacija mogao biti najbogatiji klub današnjice - Newcastle.

Felix je pod ugovorom s Atletico Madridom do ljeta 2027. godine. Prije dolaska na posudbu u Chelsea u siječnju ove godine Felix je potpisao produljenje ugovora do 2027. godine, a trener Atletica Diego Simeone s njim ne računa ozbiljno. U klubu su ga stoga voljni prodati, ali iluzorno je očekivati da će za njega vratiti uloženo. U srpnju 2019. godine Felix je stigao u Madridu iz Benfice za odštetu od 126 milijuna eura, što je bio četvrti najskuplji transfer u povijesti nogometa.

Danas je Portugalcu vrijednost pala i kako As tvrdi, mogu biti sretni ako za njega dobiju između 70 i 80 milijuna eura.

Newcastleu novac nije problem, a nema sumnje da će osnažiti momčad na tržištu, posebice ukoliko izbore plasman u Ligi prvaka sljedeće sezone. S Felixom bi momčad Eddiea Howea zasigurno dobila ekstra kvalitetu...

Linker
20. travanj 2024 14:47