Jamie Carragher i Gary Neville
 Screenshot
VJEČNA NOGOMETNA TEMA

Nevjerica i ‘okršaj‘ legendi u TV studiju nakon što je uzeo Ronalda, a ne Messija: ‘Pa to je smiješno!‘

‘Statistika jasno dokazuje da Messi po utakmici postiže više golova od Ronalda...‘
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 14. rujan 2021. 10:13

Jamie Carragher gledao je u emisiji Sky Sportska s nevjericom prema Garyju Nevilleu, nakon što bivši kapetan Manchester Uniteda strastveno objašnjavao zašto bi kao trener prije u momčadi imao Cristiana Ronalda nego Lionela Messija.


"Nešto u meni mi govori da će Ronaldo biti presudan igrač u borbi za naslov prvaka Engleske", rekao je Neville, te objasnio zašto bi kao trener u momčadi radije imao Ronalda nego Messija.


"Apsolutno bi to bio Cristiano Ronaldo. Može zabijati lijevom nogom, može desnom, može iz daljine, a u kontrama je vjerojatno najbolji strijelac u povijesti nogometa. Sjajan je i u igri glavom, a može zabiti i iz slobodnog udarca. Za mene mislim da je on najbolji nogometaš koji je ikada igrao. Osvojio je i pet ligaških naslova s momčadima koje nisu bile tako dobre kao Messijeve momčadi."


Carragher je strpljivo slušao Nevillea, složio se da je Ronaldo paklen igrač, da bi potom poentirao.


"Smiješno je što govorite o tome kako tko zabija golove. Statistika jasno dokazuje da Messi po utakmici postiže više golova od Ronalda. Messi sigurno nije tako dobar u skoku, ili nema tako dobar udarac svojom slabijom nogom, ali zato ima neke druge stvari. Messi vas kroz igru odvede na mjesta na koja vas nitko u svijetu ne može odvesti. Ronaldo pak radi stvari koje i mnogi drugi igrači na svijetu mogu raditi. Messi može raditi stvari koje nikada prije nismo vidjeli. A uz sve to je i nevjeroajtno efikasan", zaključio je bivši igrač Liverpoola.

Linker
26. travanj 2024 08:12