Nikola Vlašić zabio je svoj prvi gol za West Ham

 ADRIAN DENNIS Afp
ZABIO PRVIJENAC

Nikola Vlašić oduševio navijače koji Moyesa pozivaju da mu da veću ulogu: ‘Mogao bi biti ključan igrač‘

Hrvatski reprezentativac oduševio je navijače i medije na Otoku nakon prvog gola u dresu West Hama
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. prosinac 2021. 09:32

West Ham je s visokih 4:1 pobijedio Watford u 20. kolu Premier lige, a svoj prvi gol u dresu londonskog sastava zabio je Nikola Vlašić u 92. minuti. Hrvat je u igru ušao umjesto Benrahme u 85. minuti, a sedam minuta kasnije zabio na asistenciju Jarreda Bowena.

Vlašiću je taj gol, koji možete pogledati OVDJE, bio prvi u 21. nastupu za West Ham ove sezone. Od kada je prošlog ljeta stigao za 30 milijuna eura iz CSKA upisao je i tri asistencije. Nakon prvog gola Vlašić je dobio niz pohvala, a najveće su stigle iz redova navijača kojima nije jasno zašto Niksi ne igra više.

"Nikola je bio jedan od najboljih naših ofenzivaca protiv Southamptona u prvom poluvremenu, a onda je izvađen iz igre. Ne znam što mora napraviti da dobije veću minutažu. Izgleda kao da je uvijek maksimalno u utakmici i daje sve od sebe. Nadam se da će ga ovaj gol pogurati", piše jedan od navijača.

Drugi pak smatraju da mu treba prilagodba nakon koje će sigurno postati ključ igre.

"Ovaj dečko će biti nositelj naše ekipe čim ga Moyes nauči kako igramo. Jako mi se sviđa", komentira jedan navijač na društvenim mrežama, a drugi dodaje:

"Vjerujte Moyesu, zna što radi. Trebalo mu je neko vrijeme i da u prvih 11 uvede Bowena i Benrahmu. Uvijek sve radi kako misli da je najbolje, a to na kraju ispadne dobro. Neka trener odlučuje, previše ste nestrpljivi."

Jedan navijač smatra da bi Vlašić mogao zablistati u nastavku sezone.

"Mogao bi biti ključan igrač. Nadam se da će mu gol dati samopouzdanje i da će biti ključan igrač za nas u nastavku sezone kad Benrahma ode na Afrički kup nacija."

Pohvale je Niksi dobio i od Football Londona koji je pratio susret West Hama i Watforda.

"Nikola Vlašić je otvorio svoj račun u West Hamu nakon što mu je Jarrod Bowen dao čistu priliku na pladnju. Svojim je prvijencem dao poseban sjaj velikoj pobjedi Čekićara", piše spomenuti portal koji je Vlašića ocijenio sedmicom.

Linker
18. svibanj 2024 21:39