Bruno Guimarães

 JAVIER GARCIA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Neumoran i bez sna

‘Nisam spavao dvije noći zaredom‘: Igrao protiv Perišića i društva pa iznenadio priznanjem, poznat i razlog

‘Nije mi to rekao. Znao sam da nije spavao jednu noć, ali dvije...‘, oglasio se i trener na ovu temu
Piše: Andro PolićObjavljeno: 24. listopad 2022. 15:31

Newcastle je u nedjelju, pobjedom 2-1 kod Tottenhama, nastavio sa sjajnim ulaskom u sezonu i tako skočio na treće mjesto Premier lige, a ispred njih su samo Arsenal i Manchester City. Već mjesec dana igraju bez najskupljeg pojačanja u klupskoj povijesti, napadača Alexandera Isaka koji zbog ozljede izostaje s terena, a plaćen je 70 milijuna eura. Ipak, na utakmici s Tottenhamom igrali su i s jednim premorenim igračem. Bruno Guimarães igrao je do 89. minute, i to vrlo dobro, a nakon susreta priznao je kako nije spavao dvije prethodne noći.

- Nije mi to rekao. Znao sam da nije spavao jednu noć, ali nisam znao nije spavao dvije noći zaredom. To možda i ne bi mijenjalo odluku da zaigra, ali nisam baš siguran. On daje cijelo srce za ovaj klub i to je sada najbolje pokazao - rekao je trener Newcastlea Eddie Howe.

Razlog u Brazilčevoj nesanici može se pronaći u rođenju njegova sina Mattea. Nogometaš je bio uz suprugu tijekom poroda, pa tako nije sklopio oka dvije noći.

"Dva dana bez sna, mogao sam biti kod kuće, ali htio sam biti s vama", napisao je Guimarães na društvenim mrežama objavivši fotografiju novorođenog sina.

Linker
19. travanj 2024 00:44