Cristiano Ronaldo je velika tema u engleskim medijima

 NIGEL RODDIS Afp
BEZ DLAKE NA JEZIKU

‘Niti jedan klub ne želi Ronalda, ne želi ga ni Ten Hag, ni suigrači! A na jednu stvar on neće nikad pristati‘

‘Od početka sam mislio kako je njegov povratak u Manchester United bizaran transfer‘
Piše: SNObjavljeno: 04. kolovoz 2022. 10:33

Cristiano Ronaldo i njegova budućnost u Manchester Unitedu jedna su od najvećih tema engleskih medija zadnjih nekoliko tjedana.

Puno je vijesti bilo o tome kako Portugalac želi otići s Old Trafforda, ali do transfera nije došlo pa se on priključio momčadi. Doduše, kasnio je na početak priprema zbog obiteljskih razloga, a na prijateljskoj utakmici protiv Rayo Vallecana trener Erik ten Hag ga je zamijenio na poluvremenu nakon čega je Cristiano Ronaldo napustio Old Trafford dok je utakmica još trajala.

Sve to natjeralo nekadašnjeg nogometaša Liverpoola i aktualnog komentatora Jamiea Carraghera da žestoko komentira aktualnu situaciju.

"Od početka sam mislio kako je njegov povratak u Manchester United bizaran transfer. Mislio sam da će do ove situacije sigurno doći, bez obzira koliko od dobro igrao za Manchester United. On nikada neće pristati da bude ‘druga violina‘ u bilo kojoj momčadi iako svi znamo da on nije isti igrač kao prije. Njegova karijera traje ovoliko dugo jer je veliki profesionalac, ali u ovim godinama on nije isti igrač kao prije", rekao je Carragher i nastavio:

"U ovom trenutku ga ne želi niti jedan drugi klub, a kada biste pitali Ten Haga mislim da ga ni on ne želi. Nisam siguran ni da ga trenutno žele ni suigrači u Unitedu."

Linker
26. travanj 2024 21:29