Davinson Sanchez

 ADRIAN DENNIS Afp
PLJUŠTE REAKCIJE

Noćna mora Perišićevog suigrača: ‘Ovo još nikad u karijeri nisam vidio, tužna je to priča‘

‘To je grozno za igrača i njegovo samopouzdanje. Ovo će ga boljeti, i to nije lijepo vidjeti‘
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 16. travanj 2023. 08:32

Tottenham je u subotu izgubio važne bodove u utrci za plasman među prva četiri u engleskoj Premier ligi. Bournemouth je na gostovanju u Londonu slavio s 3:2, a navijači Spursa na zub su uzeli stopera Davinsona Sancheza.

Kolumbijac je u 35. minuti zamijenio ozlijeđenog Clementa Lengleta, ali je nespretno reagirao kod prva dva pogotka gostiju.

Nakon što su gosti poveli s 2:1, privremeni trener Tottenhama Cristian Stellini je u 58. minuti Sancheza zamijenio Arnautom Danjumom, a dio bijesnih navijača ispratio je kolumbijskog stopera na klupu zvižducima i negodovanjem.

- Sve je počelo ranije, dok je ušao u igru. To nikad u karijeri nisam vidio. Baš mi je žao zbog Davinsona. On je suigrač i prijatelj, i već se godinama bori za ovaj klub. To je jednostavno tužno, ova priča je tužna za klub, za navijače, za igrača. To je nešto što ne želiš vidjeti u nogometu – komentirao je Tottenhamov kapetan Hugo Lloris.

image

Davinson Sanchez

ADRIAN DENNIS Afp

Oglasio se i Christian Stellini.

- Razumijem da je ovo težak trenutak za sve, i svi bi trebali analizirati koliko je važno podržati igrača. Preuzimam odgovornost za svoje odluke, pa tako i za izmjene. Kad smo gubili s 2:1, mislio sam da je vrijeme da zamijenim Sancheza, bila je to samo taktička odluka. Trebamo ga podržati jer je ovo težak trenutak za njega, ali također i za momčad – kazao je Stellini.

U povodu ovog slučaja, oglasio se i bivši Tottenhamov branič Michael Dawson.

- Nije bila njegova krivica za prvi pogodak, odigrao je Pedra Porra koji je izgubio loptu. Kod drugog pogotka lopta se odbijala i došla u noge strijelcu Solankeu. Ne volim kad ti zvižde vlastiti navijači, i suosjećam sa Sanchezom. To je grozno za igrača i njegovo samopouzdanje. Ovo će ga boljeti, i to nije lijepo vidjeti – poručio je Dawson.

Spursi su trenutačno peti na ljestvici Premier lige s tri boda manje od zone Lige prvaka, a u sljedećem kolu čeka ih zahtjevno gostovanje kod trećeplasiranog Newcastlea.

Linker
30. travanj 2024 09:42