Claudio Ranieri ovako bi uskoro mogao grliti i Domagoja Vidu

 PAUL ELLIS Afp
TO BI BILO SJAJNO

Novi Hrvat stiže u Premier ligu? Vatreni je želja velikog stručnjaka, posao želi odraditi već ove zime

Iskusnom braniču hrvatske reprezentacije ugovor ističe već ovog ljeta.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. siječanj 2022. 10:19

Domagoj Vida zapeo je za oko Claudiju Ranieriju. Sjajni talijanski stručnjak, nekoć iznenađujući prvak engleske Premier lige s Leicesterom želio bi ga već ove zime vidjeti u Watfordu. Hoće li 32-godišnji stoper turskog Besiktasa i hrvatske reprezentacije i zaista put Otoka, tek treba vidjeti.

Britanski The Athletic, inače vrlo relevantan izvor kada su priče o transferima u pitanju navodi da je Ranieri dobio podršku uprave što se tiče pojačavanja kadra za nastavak sezone. Hornetsi, kako zovu klub sa stadiona Vicarage Road trenutno zauzimaju tek 17. mjesto na ljestvici, a ako se ne misle vratiti u Championship, iz kojeg su se ljetos vratili u društvo najboljih, morat će uložiti značajna sredstva za dovođenje pojačanja.

Vida je praktički otpisan u redovima svog Besiktasa, s kojim mu ugovor ističe na kraju sezone. To znači da je već slobodan pregovarati o transferu bez odštete koji bi se dogodio na ljeto, ali Turci na njemu žele nešto i uprihodovati pa će se pokušati taj posao odraditi još do kraja siječnja.

Athletic barata s cifrom od 1.75 milijuna eura odštete za Besiktas, ukoliko se transfer dogodi u siječnju. Iskusni 32-godišnjak u Bešiktaš je stigao u siječnju 2018. godine i u dresu istanbulskog sastava odigrao 151 utakmicu uz 15 postignutih golova.

Linker
26. travanj 2024 18:35