Jude Bellingham

 THOMAS COEX Afp
NAJBOLJA INVESTICIJA

Novi junak Reala: ‘Kad su navijači počeli pjevati ‘Hey Jude‘ noge su mi počele drhtati, htio sam prestati igrati‘

Nije čudo što su mu pune tribine novog Santiago Bernabea zapjevale legendarnu pjesmu
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 02. rujan 2023. 20:36

Svi su se na Santiago Bernabeu ustali, naravno osim šačice Getafeovih navijača, i zapljeskali novom junaku. Jude Belingham je i drugu utakmicu za redom kasnim pogotkom donio pobjedu Realu.

- Onaj trenutak kada sam zabio gol bio je najbučniji kojeg sam u životu čuo - priznao je mladi engleski veznjak za čiji je transfer iz Borussije Real ovog ljeta platio 103 milijuna eura.

GOLOVE S UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE

Ta se investicija ekspresno isplaćuje jer Bellingham na početku sezone igra spektakularno, njegov je potpis iza čak šest od osam prvenstvenih golova Reala. Zabio je u sve četiri prvenstvene utakmice, postigao je već pet golova, a svojim pogocima je izravno donio šest bodova, a golgeterskom učinku je dodao i jednu asistenciju. Nije ni čudo što su mu pune tribine Santiago Bernabea zapjevale legendarnu pjesmu The Beatlesa "Hey Jude".

- Kad su zapjevali "Hey Jude" htio sam jednostavno stati i slušati ih. Noge su mi počele drhtati. Došao sam u Real zbog ovakvih trenutaka... Svaki puta kada sam napravio neku dobru stvar na terenu osjetio sam podršku navijača. Ne znam čime sam ovo sve zaslužio - priznao je Belingham.

Linker
06. svibanj 2024 19:08