JUSTIN TALLIS Afp
PROMJENE NA OLD TRAFFORDU

Novi menadžer Man. Uniteda poručio da neće tolerirati velike egoiste, a želi dovesti pojačanje iz - Liverpoola

Novi menadžer Manchester Uniteda Erik ten Hag rano je odlučio uspostaviti disciplinu na Old Traffordu
Piše: SNObjavljeno: 10. lipanj 2022. 15:34

Ten Hag želi promijeniti stanje svijesti u Manchester Unitedu, a tome u prilog govore i njegovi prvi potezi.

"Novi trener poslao je igračima prve momčadi e-mail, poručivši im da je nogomet momčadska igra i da nijedan pojedinac nije važniji od drugoga. Želi staviti naglasak na momčad iako je Manchester pun svjetskih zvijezda. Također, želi da igrači intenzivnije rade na treningu, kao da je riječ o utakmici. Također, igračima je rečeno da će biti najbolje fizički pripremljeni u svojim karijerama i da ako budu slijedili njegove upute, da će sve biti u redu. Ako ne, bit će im pokazana vrata", rekao je anonimni izvor blizak klubu za Daily Mail.

image
PAUL ELLIS Afp

Također, zanimljiva vijest s Old Trafforda je da je United pokazao zanimanje za dovođenje veznjaka iz redova ljutog rivala Liverpoola. Riječ je o Alexu-Oxladeu Chamberlainu koji bi navodno mogli dovesti već za 10 milijuna funti. Odlascima Paula Pogbe, Nemanje Matića i Juana Mate otvorio se prostor u veznoj liniji, a uz Frenkiea de Jonga iz Barcelone koji je prva želja, navodno je Ten Hag bacio oko i na Chamberlaina.

Danas 28-godišnjaka želio je United dovesti još 2011. godine, ali tada je ovaj prešao u Arsenal u kojem je proveo sedam godina prije odlaska u Liverpool.

Linker
04. svibanj 2024 14:55