Cesare Casadei

 MATTHIEU MIRVILLE Dppi Via Afp
SKUPO PLAĆEN

Novi moćan potez nogometnog giganta: Kovačiću i društvu stiže dragulj koji je zaludio pola Europe!

Dovođenje novog supertalenta još je jedan dokaz Chelseajeve odlučnosti da osnaži budućnost kluba
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 16. kolovoz 2022. 10:10

Interov dragulj koji je zaludio pola Europe Cesare Casadei dogovorio je odlazak u Chelsea, tvrdi upućeni novinar Fabrizio Romano. Mladi (19) Talijan dogovorio je s londonskim klubom ugovor na šest godina, a objavljeno je da će Chelsea za igrača platiti 15 milijuna eura.

Prošle sezone Casadei je za mladi tim Intera odigrao 39 utakmica, postigao 16 golova i upisao 5 asistencija. Nije jasno planira li Chelsea da Casadei odmah zaigra za prvo momčad, jer Thomas Tuchel ima dosta veliku konkurenciju u veznom redu, Stoga bi Casadei mogao biti dio razvojne momčadi, barem dok se malo ne adaptira. Alternativa bi mogla biti i posudba klubu u Serie A.

image

Cesare Casadei

MAIRO CINQUETTI Nurphoto Via Afp

Dovođenje mladog igrača još je jedan dokaz Chelseajeve odlučnosti da osnaži budućnost kluba s mladim igračima. Ovo ljeto potpisali su 18-godišnjeg vratara Gabriela Sloninu iz Chicago Firea i veznjaka Carneya Chukwuemeku, kojem je također 18. Iz Aston Ville su ga doveli za 20 milijuna funti. Zainteresirani su za brazilsko čudo od djeteta Endricka, iako se Brazilcu udvaraju mnogi vrhunski europski klubovi i pitanje je hoće li ga dovesti.

Chelsea također jako želi dovesti Evertonovog krilnog igrača Anthonyja Gordona, ali Everton je nepokolebljiv da 21-godišnjak nije na prodaju.

Linker
20. travanj 2024 09:42