PRIME MEDIA IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA
TO NIJE SAMO POVIŠICA

Novi najplaćeniji igrač: Otok bruji o zahtjevu svjetskog prvaka, traži više od Cristiana Ronalda?

Spomenimo da po trenutnom ugovoru navodno ima plaću od 290 tisuća funti tjedno...
Piše: SNObjavljeno: 12. studeni 2021. 14:06

Odlazi li ili ostaje? O budućnosti Paula Pogbe već se dugo nagađa, a posljednje informacije govore da bi ipak mogao potpisati novi ugovor s Manchester Unitedom. No, da bi umjesto selidbe izabrao Old Trafford, francuski reprezentativac navodno traži da mu ispune jednu neskromnu želju.

Naime, Paul želi najplaćeniji igrač Premier lige. Barem to tvrde britanski mediji koji se pozivaju na izvještaj L'Equipea.

Dakle, Pogba traži povećanje plaće. Želi očito i više od svog suigrača, trenutno najplaćenijeg igrača Lige - Cristiana Ronalda. A da bi postao najplaćeniji, prema nekim bi informacijama trebao dobiti ugovor koji donosi više od 480 tisuća funti tjedno. Drugi pak govore da se radi o barem 510 tisuća...

image

Paul Pogba

MARCO BERTORELLO Afp

Pogba je trenutno van pogoda, a zbog problema s butnim mišićem mogao bi pauzirati i 10 tjedana. Spomenimo i da po trenutnom ugovoru navodno ima plaću od 290 tisuća funti tjedno.

Zaslužuje li Pogba povećanje plaće i hoće li i sljedeće sezone nositi dres 'Crvenih vragova'? Podsjetimo, sljedećeg ljeta istječe mu ugovor s velikanom iz Manchestera...

Linker
18. svibanj 2024 14:51