Paul Currie/colorsport/shutterstock Editorial/profimedia
NASTAVAK DRAME

Novi skandal za zvijezdu Man. Uniteda: Bivša ga opet optužuje za nasilje, policiji predala 70 stranica dokaza

Odvjetnica navodne žrtve tvrdi da bi nogometaš mogao odgovarati za tri kaznena dijela
Piše: SNObjavljeno: 21. kolovoz 2023. 06:20

Nogometaš Manchester Uniteda Anthony ponovno bi mogao na optuženičku klupu. Prema pisanju brazilskog UOL-a, njegova bivša supruga Gabriele Cavallin engleskoj policiji dostavila je dokaze o navodnom zlostavljanju i prijetnjama koje je trpjela tijekom ljubavne veze sa zvijezdom Crvenih vragova.

Cavallin, inače poznata DJ-ica i influenserica, iste je dokumente dostavila brazilskoj policiji u lipnju, a spomenuti medij piše da sadrže čak 70 stranica dokaza o kaznenom dijelu počinjenom od strane Antonyja. Tvrdi da ju je suprug zlostavljao tijekom zajedničkog života u Manchesteru, gdje su uselili nakon što je napadač prošlog ljeta stigao iz Ajaxa u transferu vrijednom 95 milijuna eura.

Vanessa Souza, odvjetnica navodne žrtve, tvrdi da bi se Antonyju u Engleskoj moglo suditi za tri različita kaznena dijela.

- Slanje prijetećih poruka, zaključavanje u kuću i obiteljsko nasilje s ozljeđivanjem dojki i prstiju, radnje su koje se u Engleskoj klasificiraju kao tri različita zločina. Britanska tijela tretiraju ih vrlo ozbiljno.

Cavallin tvrdi da i dalje ima problema sa spavanjem zbog agresivnog ponašanja supruga.

Podsjetimo, Antony je zbog istih optužbi i dalje pod istragom u Brazilu. Cavallin ga je prvi put prijavila u lipnju, a nogometaš se putem društvenih mreža obratio javnosti.

"Lažno sam optužen za napad. DO ovog trenutka sam šutio da ne bih ometao istražni proces, ali ovih dana moja obitelj i ja previše smo trpjeli. Unatoč tomu što sam rođen i odrastao u siromašnoj zajednici, nikada nisam prošao kroz situaciju sličnu ovoj, da jedna lažna optužba rezultira preliminarnom i nepravednom javnom osudom. Istraga će sigurno dokazati moju nevinost i pravda će pobijediti", poručio je tada Brazilac.

Linker
01. svibanj 2024 22:47