Eddie Howe

 SCOTT HEPPELL Afp
Ne ide ih baš

Novi šok za najbogatiji klub na svijetu - ostali bez trenera prije njegove prve utakmice na klupi

Eddie Howe je pozitivan na koronavirus pa će pauzirati dvije utakmice.
Piše: S.N.Objavljeno: 19. studeni 2021. 22:07

Newcastle je u listopadu, nakon preuzimanja kluba od strane investicijskog fonda iz Saudijske Arabije, postao najbogatiji klub na svijetu, ali stvari za njih ne idu na početku ove priče baš onako kako su se nadali. Imali su problema s pronalaskom trenera, još uvijek se muče s imenovanjem sportskog direktora pa je jasno da, usprkos bogatstvu, put u vrh engleskog i europskog nogometa neće imati preko noći.

Novi problem je činjenica da njihov novi trener, Eddie Howe, neće voditi momčad u prve dvije utakmice na kojima je trebao biti na klupi. Naime, engleski Sky Sports javlja kako je 43-godišnji trener pozitivan na koronavirus te mora biti u izolaciji od najmanje 10 dana. To znači da ga neće biti na klupi sutra protiv Brentforda kao ni sljedećeg tjedna kada 'Svrake' igraju protiv Arsenala.

Howe je na klupu Newcastlea imenovan prije 10-ak dana kao nasljednik Stevea Brucea. Ranije je u dva navrata vodio Bournemouth, bio je i na klupi Burnleyja, a u ovim dvjema utakmicama momčad će voditi njegovi zamjenici Jason Tindall i Grame Jones.

Linker
04. svibanj 2024 22:01