Ne ide puno toga onako kako su C.Ronaldo i United zamislili

 LINDSEY PARNABY Afp
VLASNICI NISU ZABRINUTI

Novi šok za navijače Man Uniteda! Loši rezultati i problemi u svlačionici su ništa prema ovome

‘Crveni vragovi‘ su u jako lošoj financijskoj situaciji, a dugovi se samo gomilaju.
Piše: S.N.Objavljeno: 01. ožujak 2022. 18:46

Nije ovo sezona koju će pamtiti navijači Manchester Uniteda. Iako se u klub vratio Cristiano Ronaldo, 'Crveni vragovi' su daleko od bilo kakve borbe za naslov prvaka Engleske. Dapače, puno je ozbiljnija borba za osiguranje Lige prvaka sljedeće sezone jer je United trenutno na 4. mjestu sa samo dva boda, posljednjem koje vodi u Ligu prvaka, sa samo dva boda više od West Hama i Arsenala.

Na sve to se nadovezala priča o lošim odnosima u svlačionici pa se mediji posljednjih tjedana 'zabavljaju' odnosom Harryja Maguirea i Cristiana Ronalda, a valjda kao šlag na tortu je došlo današnje financijsko izvješće kluba.

Naime, United je objavio kako je klub trenutno u minusu od gotovo pola milijarde funti. Točna brojka je 494,8 milijuna funti, a dug se u odnosu na prethodnu godinu povećao za 40-ak milijuna funti. Pad prihoda zbog pandemije je glavni razlog povećanja duga, ali se vlasnici, američka obitelj Glazer, zbog svega ne uzrujava. Dapače, klupski direktor John Murtough je izjavio kako klub ima sve kako bi ponovo osvajao trofeje.

"Trenutno završavamo proces imenovanja novog trenera koji će momčad preuzeti na ljeto s ciljem da nas vrati u borbu za domaće i europske trofeje", rekao je Murtough.

Linker
30. travanj 2024 23:05