Wout Weghorst

 Pro Shots Photo Agency/ddp Usa/profimedia
HOĆE LI IPAK DOĆI?

Novi šok za navijače Uniteda! Izgledalo je kao da stiže novo pojačanje, ali onda se javio njegov klub...

Nizozemski napadač je trenutno na posudbi u Bešiktašu iz Burnleyja.
Piše: SNObjavljeno: 09. siječanj 2023. 15:33

Nema dobrih vijesti za navijače Manchester Uniteda. Nakon svih problema s Cristianom Ronaldom koji je napustio Old Trafford, očekivalo se da će ‘Crveni vragovi‘ ove zime dovesti neka pojačanja. U prvom planu je bio Cody Gakpo koji je ipak odlučio za Liverpool pa je fokus svih na Old Traffordu skrenut na puno jeftinijeg igrača, Wouta Weghorsta.

Ovaj 30-godišnji nizozemski napadač trenutno je član Bešiktaša u koji je došao na posudbu iz Burnleyja, a u jednom trenutku je izgledalo kao da je dolazak Weghorsta na Old Trafford gotova stvar. Engleski mediji su pisali kako su čelnici Manchester Uniteda razgovarali s kolegama iz Burnleyja oko mogućnost raskida posudbe s Bešiktašom, ali izgleda da to neće ići lako. Naime, turski klub je objavio priopćenje u kojem tvrde da se ništa ne može dogoditi bez njihovog pristanka.

"Dio medija netočno tvrdi kako u ugovoru između Burnleyja i našeg kluba postoji klauzula po kojem Wout Weghorst može automatski otići u neki klub iz Premiershipa ako se Bešiktašu uplati 2,5 milijuna eura. To nije točno, baš kao ni to da će on otići iz kluba u utorak. Odluka o njegovom odlasku je isključivo na Bešiktašu", stoji u priopćenju turskog kluba.

Ranije su engleski mediji donijeli vijest kako je Weghorst već dogovorio uvjete s Manchester Unitedom, a pisalo se i o odšteti od 10 milijuna eura za Burnley. No, očigledno svi rade račun bez krčmara, odnosno bez Bešiktaša.

Linker
03. svibanj 2024 11:13