PIERRE-PHILIPPE MARCOU Afp
TEŠKI DANI ‘BLUESA‘

Novi šok za već ‘grogirani‘ Chelsea: Lampard na duže vrijeme neće moći računati na jednu od ključnih karika

Privremeni trener nije dobro krenuo u novi mandat, uz dva poraza stigla je i ozljeda prvotimca
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 14. travanj 2023. 19:56

Chelsea će imati težak posao u uzvratu četvrtfinala Lige prvaka protiv Reala. Osim što je u prvoj utakmici u Madridu izgubio s 2:0, londonski je klub ostao i bez pouzdanog senegalskog stopera Kalidoua Koulibalyja.

On je ozlijedio mišić kvadricepsa u drugom poluvremenu ogleda na Santiago Bernabeuu, a privremeni menadžer Bluesa Frank Lampard u petak je potvrdio da je ozljeda prilično ozbiljna.

- Koulibaly neće moći igrati ni protiv Brightona u subotu, kao ni protiv Reala. U pitanju je ozljeda mišića i to će prije biti pitanje tjedana nego dana – otkrio je Lampard.

Ionako problematična Chelseajeva obrana sad je dodatno oslabljena.

- On je vrlo dobar, vrlo iskusan igrač. Ljudi puno pričaju o našoj momčadi, ali u nekim trenucima nemamo dovoljnu širinu, a momčad u Ligi prvaka je različita od one u Premier ligi. Naravno da je to razočaranje za njega i za nas, ali to je ujedno i prilika za nekog drugog.

Lampard je na klupi naslijedio Grahama Pottera te je u prve dvije utakmice, obje na gostovanjima, upisao dva poraza. Wolverhampton je slavio s 1:0, a Real Madrid s 2:0.

Linker
03. svibanj 2024 04:20