Tom Dubravec/Cropix
TEŠKI DANI NA OTOKU

Novi udarac za Oršića! Trener ga stavio u drugu momčad, je li to znak da je već otpisan?

Izuzev hrvatskog dvojca, u drugoj momčadi završila su još dvojica igrača iz prvog sastava
Piše: SNObjavljeno: 03. veljača 2023. 14:36

Uoči sutrašnjeg gostovanja Southamptona kod Brentforda u Premier ligi (16.00 sati), hrvatski tandem u redovima „svetaca“ dobio je pomalo neočekivanu vijest.

Mislav Oršić i Duje Ćaleta-Car završili su u drugoj momčadi Southamptona, koja je s početkom u 14 sati izašla na teren u osmini finala Premier League Cupa, turnira koji je prvenstveno namijenjen za U23 momčadi klubova elitnog razreda engleskog nogometa.

Oba Hrvata pronašla su mjesto u udarnoj postavi, a Southampton će zaigrati protiv Sheffield Uniteda. Izuzev njih, u drugom sastavu mjesto su pronašla i dvojica igrača iz prve momčadi - Moussa Djenepo i Armel Bella-Kotchap.

S obzirom na uvrštavanje u drugu momčad, teško je očekivati kako će Oršić i Ćaleta-Car biti na raspolaganju treneru Nathanu Jonesu u sutrašnjem dvoboju protiv Brentforda.

Jones je nakon Oršićevog nastupa protiv Blackpoola u FA kupu izjavio da "posjeduje cijeli set vještina", ali da bi "trebao napraviti više".

- U redu, treba imati na umu da njegova karijera na Otoku traje tek dvije utakmice. Došao je iz Zagreba, gdje se igra drugačiji nogomet, gdje je sve drugačije, ali svejedno, od njega ćemo u naredno vrijeme očekivati više - rekao je tada velški stručnjak.

Linker
20. travanj 2024 05:02