Ben Foster

 MI NEWS/Nurphoto Via Afp
‘SPURSI‘ U NEVOLJI

Očajnički potez: Tottenham htio dovesti umirovljenog igrača koji danas vodi podcast, liga im spustila rampu

Nakon ozljede Huga Llorisa, na golu je Fraser Forster, koji je protiv Leicestera primio četiri komada
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 13. veljača 2023. 12:01

Tottenham je u velikim problemima s vratarima. Prvi čuvar mreže i kapetan Spursa Hugo Lloris je izvan stroja zbog ozljede koljena i neće biti na raspolaganju oko dva mjeseca.

Jedini seniorski vratar uz Llorisa je Fraser Forster te je Tottenham pokušao dovesti novog golmana na kratkoročni ugovor izvan prijelaznog roka.

Kako izvještava Daily Mail, glavni kandidat za tu poziciju bio je umirovljeni reprezentativac Engleske Ben Foster, koji danas vodi svoj podcast.

Bivši vratar Manchester Uniteda i West Bromwich Albiona kao dječak je navijao za Spurse, ali Premier liga nije odobrila transfer 39-godišnjaka koji se umirovio na kraju prošle sezone nakon što je Watford ispao iz Premier lige.

Forster se prošlog vikenda baš i nije proslavio, na gostovanju kod Leicestera primio je četiri komada u porazu 4:1. Njegova je pričuva u tom susretu bio 24-godišnji Brandon Austin, koji još nema niti jedan seniorski nastup za Tottenham.

Nisu vratari jedini problem, menadžer Antonio Conte strahuje i zbog moguće teže ozljede veznjaka Rodriga Bentancura. Sumnja se da je Urugvajac doživio rupturu prednjih križnih ligamenata koljena, što bi značilo njegovo izbivanje s terena do kraja sezone.

Bočni igrač Ryan Sessegnon izostat će pak oko šest tjedana zbog problema s mišićem kvadricepsa kojeg je ozlijedio na treningu.

Tu priči o ozljedama u taboru Spursa nije kraj, jer se veznjak Yves Bissouma oporavlja od operacije gležnja.

Linker
02. svibanj 2024 21:53