Jürgen Klopp

 OLI SCARFF/Afp
IZNENAĐUJUĆA IZJAVA

Odakle sad on? Klopp neočekivano ispalio: ‘Jedan je od najboljih igrača u povijesti Premier lige‘

Trener Liverpoola navodno je pokušao dovesti Williana u Liverpool, no Brazilac je 2020. izabrao Arsenal
Piše: Darko DrmićObjavljeno: 03. prosinac 2023. 07:55

Pred domaći dvoboj protiv Fulhama (nedjelja, 15.00), Jürgen Klopp ponudio je neobičnu izjavu. Trener Redsa je, naime, pomalo iznenađujuće istaknuo Williana kao kao jednog od najboljih igrača u povijesti Premier lige.

- S Jimenezom naprijed, Viniciusom i jednim od najboljih, malim kovrčavim, jednim od najboljih igrača koje je Premier liga ikada vidjela, koji još ide i ide... - rekao je Klopp.

Hiperbole njemačkog stratega na stranu, Brazilac je svakako legenda lige u kojoj je odigrao 234 utakmice za Chelsea, 25 za Arsenal i 39 za Fulham. S dvije ligaške titule, jednim FA kupom i titulom Europske lige, 35-godišnji Willian je ostavio svoj trag u Chelseaju te i danas stvara probleme protivničkim obranama svojim driblingom i opasnim udarcima.

image

Willian

OLI SCARFF/Afp

Klopp je navodno pokušao dovesti Williana u Liverpool kada mu je isticao ugovor 2020. godine, međutim Brazilac je na kraju izabrao Arsenal.

Klopp je također napomenuo kako neće podcijeniti Fulham i pohvalama obasipao trenera Marca Silvu.

- Marco je top trener, radi odličan posao u jakoj ligi. Odlično im ide i jako su dobra momčad. Jednostavno su dobra momčad, dobro postavljeni i njihov mali stadion ih čini posebnim, tamo mogu stvoriti pravu atmosferu i znali su nas dosta namučiti.

Redsi su trenutačno pet bodova iza Arsenala (koji je odigrao utakmicu više) i bod iza Manchester Ctiya.

Linker
28. travanj 2024 09:54