Serge Gnabry, Ben Chilwell i Mason Mount su bili na utrci VN Španjolske

 HASAN BRATIC/SIPA PRESS/PROFIMEDIA Hasan Bratic/sipa Press/profimedia
PROMJENA SREDINE

Odlazi li velika zvijezda Chelseaja u Man Utd? Odgovorom novinarima rasplamsao je maštu navijača

Na zanimljiv način je engleski reprezentativac komentirao špekulacije
Piše: SNObjavljeno: 04. lipanj 2023. 21:23

Hoće li Mason Mount karijeru nastaviti u Manchester Unitedu? Ta opcija se sve češće spominje u engleskim medijima, a 24-godišnji nogometaš danas nije odbacio tu mogućnost u razgovoru za Sky Sports.

Mount je, zajedno s kolegama iz Chelseaja, Benom Chilwellom i Reeceom Jamesom, danas gledao utrku Formule 1 u Španjolskoj, a prije njenog početka ‘zaskočio‘ ga je poznati novinar Sky Sportsa Martin Brundle koji je poznat po svojim britkim intervjuima s gostima Formule 1 uoči početka utrke.

Brundle je tako danas Mounta zaustavio i pitao ga da mu da komentar na tvrdnje kako će karijeru nastaviti u Manchester Unitedu. Engleski reprezentativac nije jasno odgovorio na to pitanje, ali nije ni negirao tu opciju.

- Danas sam tu da uživam u utrci - rekao je Mount s osmijehom na licu.

U engleskim medijima odmah se pojavila špekulacija kako on nije želio potvrditi jer se klubovi dogovaraju o cijeni. Kako Mountu ugovor istječe sljedećeg ljeta, a nije potpisao novi s klubom sa Stamford Bridgea, logičnim se čini da bi ovog ljeta mogao ostvariti transfer kako Chelsea ne bi ostao bez prihoda. Manchester United bi ga želio u svojoj momčadi i Daily Mail tvrdi kako su ‘Crveni vragovi‘ ponudili 55 milijuna eura za njega. Problem je samo taj što Chelsea traži 85 milijuna...

Linker
19. travanj 2024 18:06