ADRIAN DENNIS Afp
IGRAČI SU BIJESNI

Održan krizni sastanak! Ronaldo je otišao predaleko, evo što je Ten Hag poručio čelništvu Manchester Uniteda

ESPN izvještava kako je nizozemski trener čak odgodio obiteljski odmor zbog komplikacija...
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 15. studeni 2022. 12:14

Nakon svega što je Cristiano Ronaldo izrekao u intervjuu s Piersom Morganom, bilo je potpuno jasno da za njega nema budućnosti u Manchester Unitedu.

Potvrdio je to i menadžer Crvenih vragova Erik ten Hag, za kojeg je Portugalac kazao:

- Ako on ne poštuje mene, neću ni ja poštovati njega.

Svi su se u klubu s Old Trafforda u najmanju ruku iznenadili Ronaldovim istupima, a jasno je da ima i povrijeđenih. Među njima je i Ten Hag, koji je klupskim šefovima poručio da Ronaldo više nikad ne bi trebao zaigrati za Manchester United.

image
GLYN KIRK Afp

Ronaldo je u intervjuu rekao kako se osjeća izdanim u klubu koji ga je lansirao na svjetsku nogometnu pozornicu, a ESPN izvještava kako je nizozemski trener čak odgodio obiteljski odmor zbog komplikacija koje je prouzročio javni istup portugalske zvijezde.

Ten Hag smatra kako je Ronaldo otišao predaleko kritizirajući klub i njega samog, te je tim povodom u ponedjeljak održao sastanak s jednim od predsjednika Joelom Glazerom, izvršnim direktorom Richardom Arnoldom i direktorom nogometa Johnom Murtoughom.

Također se doznaje kako je velik broj Unitedovih igrača ‘bijesan‘ zbog tajminga Ronaldovog intervjua čiji su dijelovi u javnost izašli tek par sati nakon dramatično izborene pobjede protiv Fulhama, u kojoj se pobjedničkim pogotkom u 3. minuti sudačke nadoknade istaknuo 18-godišnji Argentinac Alejandro Garnacho.

image
TALK TV/FERRARI/PROFIMEDIA

Ten Hag želi da Ronaldo ode s Old Trafforda, čak i po cijenu da mu se tijekom zimskog prijelaznog roka ne može pronaći zamjena. Ronaldo je ove jeseni najčešće ulazio s klupe, kao starter je započeo tek četiri utakmice u Premier ligi.

Prije dolaska u United, Ten Had je u svibnju ove godine kazao kako jedva čeka raditi s Ronaldom, jednim od najvećih igrača svih vremena. Koji ujedno ima i vrlo nezgodan karakter...

Što je sve Ronaldo rekao u spomenutom intervjuu, doznat ćemo u srijedu i četvrtak. Nakon toga će se oglasiti i službeni United.

Linker
03. svibanj 2024 10:05