OLI SCARFF Afp
BURNO U MANCHESTERU

Oglasio se Cristiano Ronaldo! Nakon incidenta na Old Traffordu i izbacivanja donio veliku odluku

Napisao je kako je oduvijek nastojao reagirati kako treba i biti primjer mlađima
Piše: Andro PolicObjavljeno: 20. listopad 2022. 22:42

Cristiano Ronaldo na svojim se društvenim mrežama oglasio prvi put nakon incidenta na utakmici protiv Tottenhama.

Portugalac je napisao kako je oduvijek nastojao biti pošten prema svojim kolegama i trenerima, te kako je on uvijek bio ista osoba kroz čitavu svoju karijeru. Također, napisao je kako je oduvijek nastojao biti primjer mlađima, međutim, nekada se nije moguće obuzdati i reagirati kako treba u određenim trenucima.

Podsjetimo, portugalska zvijezda Cristiano Ronaldo neće biti u momčadi Manchester Uniteda za subotnji susret 13. kola Premier lige protiv Chelseaja, objavio je klub s Old Trafforda.

Ronaldo je sinoćnji susret 12. kola Premier lige protiv Tottenhama (2-0) ispratio s klupe za pričuvne igrače, a nekoliko minuta prije kraja susreta svojevoljno je otišao u svlačionicu.

image
OLI SCARFF Afp

Neki britanski mediji objavili su kako je Ronaldo odbio ući u igru ​​te je zbog toga ranije otišao u svlačionicu.

‘Kao što sam uvijek radio tijekom svoje karijere, pokušavam živjeti i igrati s poštovanjem prema svojim kolegama, protivnicima i trenerima. To se nije promijenilo. Nisam se ja promijenio. Ista sam osoba i isti profesionalac koji sam bio posljednjih 20 godina igrajući elitni nogomet, a poštovanje je uvijek igralo vrlo važnu ulogu u mom procesu donošenja odluka.

Počeo sam vrlo mlad, uvijek su mi bili važni primjeri starijih i najiskusnijih igrača. Stoga sam kasnije uvijek sam pokušavao dati primjer mladima koji su rasli u svim momčadima koje sam predstavljao. Nažalost, to nije uvijek moguće i ponekad nas žar trenutka pogodi.

Trenutačno osjećam da moram nastaviti naporno raditi u Carringtonu, podržavati svoje suigrače i biti spreman na sve u bilo kojoj utakmici. Podleći pritisku nije opcija. Nikad nije bilo. Ovo je Manchester United i moramo ostati ujedinjeni. Uskoro ćemo opet biti zajedno.‘

Linker
21. travanj 2024 21:49