Paul Scholes

 MI NEWS Nurphoto Via Afp
LEGENDARNI SCHOLES:

‘On je najgore pojačanje u povijesti Uniteda. Smiješno, čovjek je triput udario loptu i slomio se‘

"Nikad nisam to mogao shvatiti, Bosnich nije mogao udariti loptu"
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 03. rujan 2024. 12:57

Velik broj igrača doveo je Manchester United u svoje redove posljednjih godina. Uložen je ogroman novac, no rezultati su i dalje mizerni.

Najnovije poniženje doživjeli su Crveni vragovi u nedjeljnom derbiju s Liverpoolom, koji ih je na Old Traffordu pregazio s 0:3.

Legendarni Unitedov veznjak Paul Scholes je nakon tog debakla u jednom podcastu otkrio tko je, po njegovom mišljenju, bio najgora klupska akvizicija svih vremena, a ujedno je kazao i tko je za njega bio najveće pojačanje.

Jedan je navijač kazao kako je Brazilac Antony najgore Unitedovo pojačanje svih vremena, no Scholes se nije složio.

- Juan Sebastian Veron je bio vrlo dobar igrač i nisam siguran zašto nije uspio. No, vratit ću se vratarima, kad smo morali zamijeniti Petera Schmeichela, znali smo da će to biti teško. Fabian Barthez bio je sjajan, ali više mi na pamet padaju Massimo Taibi, Mark Bosnich... Mislim da je Mark bio dobar u Aston Villi, No, došao je k nama i bio tako neprofesionalan. To je bilo smiješno - rekao je Scholes.

image

Mark Bosnich

WILLIAM WEST Afp

Dodao je kako je na pucačkom treningu nakon tri udarca Bosnich bio slomljen.

- Nikad nisam to mogao shvatiti, nije mogao udariti loptu. Iskreno, nikad nisam vidio takvo što. Igrali smo protiv Evertona u gostima, nije bilo vjetra, dan je bio savršen, a on nije mogao ispucati loptu ni do centra.

Scholes se složio da je Antony bio preskup i da je dao premalo, a u tom kontekstu naveo je još jednog igrača.

- Alexis Sanchez, veliko razočaranje iz Arsenala. No, za mene je ipak najgori bio Bosnich.

Inače, Paul Scholes je pod vodstvom Sir Alexa Fergusona osvojio brojne trofeje, između ostalog 11 naslova prvaka Premier lige, tri FA kupa i dvije Lige prvaka.

Linker
05. rujan 2024 10:36