Očaj igrača Nottingham Foresta Joea Lolleya
 DAVID ROGERS/Getty Images
Kakvav triler

Oni su najveći tragičari posljednjeg kola, nevjerojatno što su ‘prokockali‘: ‘Ovo je katastrofa‘

Nottinghamu je i bod bio dovoljan za sigurno doigravanje, ali sve prosuli u zadnjim minutama
Piše: SNObjavljeno: 23. srpanj 2020. 08:19

Najveći tragičari posljednjeg kola Championshipa u kojem je WBA Slavena Bilića izborio promociju u Premiership bez sumnje su nogometaši Nottingham Foresta.

Naime, uoči posljednje gola držao je Nottingham Forest šesto mjesto koje vodi u doigravanje i na svom je terenu dočekao momčad Stokea kojoj bodovi nisu bili potrebni budući su ranije osigurali opstanak.

Nottinghamu je i bod bio dovoljan za sigurno doigravanje, pa čak i poraz ako Swansea ne uspije nadoknaditi gol razliku protiv Swanseaja. Naime, uoči susreta je Nottingham imao gol-razliku +11, a Swansea +6.

Ali na kraju se najcrnji scenarij po Nottingham Forest i dogodio budući su izgubili od Stokea čak 4:1, a Swansea je istim rezultatom pobijedio Reading.

Da stvar po Nottingham bude još gora Swansea je svoja dva gola zabio u 84. i prvoj minuti sudačke nadoknade.

"Katastrofa, nemam riječi. Katastrofa je sve prosuti na ovakav način u posljednjoj utakmici sezone. Isprićavam se navijačima. Ovo je neprihvatljivo nakon svega što smo radili zadnjih 12 mjeseci, najgori mogući scenarij. Ovo je samo naša krivica, počevši od mene naravno", rekao je utučeni trener Sabri Lamouchi nakon susreta.

U borbu za Premiership tako će Brentford, Fulham, Cardiff i Swansea

Linker
02. svibanj 2024 17:51