Son Heung-Min pokazao se kao sjajna kupovina 2015. godine
 AFP
KAKO TATA KAŽE

Otac ga je maltretirao godinama, država mu prijetila, a danas je zvijezdi na snazi i zabrana ženidbe!

"Tjerao me je da četiri sata žongliram. Nakon toga sam umjesto jedne vidio tri lopte!"
Piše: SNObjavljeno: 28. prosinac 2020. 17:41

Son Heung-min jedan je od onih nogometaša koji "nisu na prodaju" u Tottenhamu, sjajni napadač iz Južne Koreje odlično igra u najjačoj nogometnoj ligi svijeta već pet sezona.

Zabio je 64 gola u Premierligi u 175 utakmica i osvojio je fanove Spursa u Engleskoj. Danas je svjetska zvijezda, no početak mu sigurno nije bio lagan.

"Čim sam prohodao, odmah sam udarao po lopti. Sve što sam radio bilo je vezano uz nogomet. Otac mi je govorio da moram ranije u krevet i da moram jesti dobro ne bi li igrao nogomet.", rekao je u jednom intervjuu 28-godišnji napadač.

"Uvijek mi je govorio da je život kratak i da moramo uraditi nešto s njim. I da moramo ići preko granice i postati djelomično ludi za stvarima u kojima želimo uspjeti".

Treninzi su bili naporni, a bilo je i nasilja...

image
AFP

"Moram udarati ponekad svoje sinove ako je potrebno. To je za njihovo dobro. Znam da u Europi ne prihvaćaju tu metodu", rekao je u jednom intervjuu njegov otac.

A o njemu je Son i ovo rekao:

"Bio je jako strog. Tjerao me je da četiri sata žongliram. Nakon toga sam umjesto jedne vidio tri lopte!"

Uspjeh u Engleskoj, kao i s reprezentacijom, nije ga oslobodio vojne službe. No umjesto dvije godine, odradio je - tri tjedna. I to tijekom korona-pauze u proljeće.

Postoji još jedna stvar koju je otac zabranio.

"Slažem se s njim, nema vjenčanja dok sam profesionalac. Kad se oženiš, tad su žena i djeca ispred nogometa. Kad se oprostim, kad budem imao 33, 34 godine, imat ću dovoljno vremena", izjavio je Korejac.

Linker
03. svibanj 2024 21:08